Klanten over ons
epdm dakbedekkingen

EPDM

In geval van EPDM kiest u voor kwaliteit, duurzaamheid, milieu en rendabiliteit.  Elegast verwerkt  EPDM in zowel hellende als platte daken en in goten.  Afhankelijk van de onderconstructie kunnen wij de EPDM-bedekking middels diverse bevestigingsmethodieken zeer snel  aanbrengen.   Eigenlijk kan iedereen profiteren van de vele voordelen van EPDM dakbedekkingen.

EPDM dakbedekking

Wat is EPDM? Het is een dakbedekking bestaande uit synthetisch rubber dat gemaakt wordt door polymerisatie van Ethyleen Propyleen Dieen Monomeer. EPDM dakbedekking is een geliefd product bij een dakrenovatie, aangezien het materiaal verschillende voordelen biedt én scherp geprijsd is. Enkele voordelen leest u hieronder:

  • Waterdicht: EPDM dakbedekking heeft geen naden, waardoor het volledig waterdicht is;
  • UV bestendig: het materiaal is enorm elastisch, waardoor er geen scheuren en barsten ontstaan bij blootstelling waan hitte of kou;
  •  Erg duurzaam;
  • Snelle plaatsing zonder vuur;
  •  Geschikt voor renovatie: EPDM kan makkelijk bij een dakrenovatie worden geplaatst. Dit scheelt in de uiteindelijke sloop- en stortkosten. Middels een systeem garantie geniet u van mimimaal 10 tot 20 jaar garantie op uw dakbedekking.
Waarom kiezen voor Elegast?
Alle disciplines ( ook asbest ) in één hand
Waterdicht tijdens uw werkzaamheden
Beperkte overlast voor uw bedrijf
Specialisme in industriële dakrenovaties
Strakke coördinatie en tijdsplanning
Èèn verantwoordelijke partij
Kom in contact
Stuur een mail
h.vanheertum@elegast.eu
Vrijblijvend advies
Contactformulier versturen
Han van Heertum Sales Linkedin
Wat onze klanten zeggen De reacties van onze klanten zijn onze graadmeter voor
Vandecasteele

Vandecasteele

Bij Vandecasteele Houtimport werden 60.000 m2  golfplaten daken vervangen door Elegast Dak en Gevel.  In het Vlaamse Aalbeke-Kortrijk werden bij Vandecasteele nieuwe Eternit golfplaten gemonteerd.  De totale verzorging van dit omvangrijke renovatie project van verschilleden daken lag in handen van Elegast.  

Bekijk dit project
WDT Loodsen  Antwerpen

WDT Loodsen Antwerpen

Elegast heeft mogen bijdragen in de herbestemming van de historisch zeer waardevolle WDT-loods (Werkplaats Diesel Tractie) in Park Spoor Noord. De WTD-loodsen in Antwerpen werden getransformeerd tot multifunctionele expohal, kantoorruimtes, horeca, sportloods en een nieuwbouwsporthal. De volledige dakopbouw is door Elegast verwijderd en afgevoerd om vervolgens de met wol geïsoleerde  Opstalan dakelementen te leveren en te monteren.  Elegast heeft vervolgens  9000 vierkante meter vezelcement golfplaten van Eternit  aangebracht.  De renovatiewerkzaamheden uitgevoerd door Elegast betroffen tevens uitgebreide gootaanpassingen en levering en montage van circa 1900 vierkante meter lichtdoorlatende 7-wandig polycabonaat gevels met een dikte van 40 mm.

Bekijk dit project
Zoutman Industries

Zoutman Industries

Eternit vezelcement golfplaten dak geplaatst in opdracht van Zoutman NV.  Dakwerker Elegast heeft in Gent een nieuwbouw met ca. 28.000 m² met Eternit Golfplaten, profiel Ecolor Extra, geleverd en geplaatst.  Daarnaast heeft Elegast ca 600 m² lichtdoorlatende meerwandige Polycarbonaat beplating in gevels toegepast.

Bekijk dit project
Geleverde diensten: DakrenovatieGevelrenovatie
Van Hoorebeke Timber

Van Hoorebeke Timber

Ruim 60.000 vierkante meter golfplaten werden vervangen door geïsoleerde metalen sandwich dakpanelen in circa 60 werkdagen. Vanwege tijdsdruk werd in overleg met Houthandel van Hoorebeke besloten om zes dagen per week nieuwe daken te monteren.

Bekijk dit project
Staalbeton - Groep van Roey

Staalbeton - Groep van Roey

Dakrenovatie door dakwerker Elegast van 3 werkplaatsen met  ca. 10.200  meter asbesthoudende Eternit golfplaten en levering en montage van metalen sandwich PIR dakpanelen.  De daglichtdoorlatende elementen zijn voorzien van een doorvalbeveiliging. Tevens is de bestaande gevelbekleding vervangen door lichtdoorlatende Polycarbonaat kanaalplaten en zijn de bestaande goten vervangen middels gegalvaniseerde staalplaat met PIR isolatie en EPDM dichting. 

Bekijk dit project
Alugas bad Sobernheim

Alugas bad Sobernheim

Elegast bood een totaaloplossing door naast het demonteren van 2.500 vierkante meter asbesthoudende golfplaten ook de nieuwe sandwichpanelen, goten en RWA-kappen te leveren en monteren. Door een goede coördinatie met de opdrachtgever heeft Elegast er zorg voor gedragen dat de productie van de bouwheer zo beperkt mogelijk werd verstoord.

Bekijk dit project
Dakrenovatie industriële gebouwen West Vlaanderen

Dakrenovatie industriële gebouwen West Vlaanderen

Industriële Eternit golfplaten daken en isomo plafonds vervangen voor ca. 3.200 m² Vulcasteel rotswol dakpanelen. Elegast heeft compartimentering gerealiseerd binnen deze werkateliers  middels verzorging van stofwanden. Bestaande goten zijn voorzien van een nieuwe gootbekleding. 

Bekijk dit project
Spa Monopole Spa

Spa Monopole Spa

Elegast renoveerde 2 projecten voor Spa Monopole Spa. Circa 7.000 vierkante meter Eternit golfplaten daken werden vervangen door geïsoleerde, metalen sandwich dakpanelen. De watercapaciteit werd vergroot door de nieuwe goten groter en geïsoleerd in het nieuwe dak in te bouwen. Werkzaamheden werden voornamelijk vanaf in het gebouw geplaatste steigers gerealiseerd voor maximale bescherming van de bestaande machines.

Elegast Dak en Gevel is gespecialiseerd in bedrijfshalrenovatie.

Bekijk dit project
Geleverde diensten: Platte dakenEPDM
Wat is EPDM

Dakrenovatie door Elegast

Spreekt een dakrenovatie met EPDM dakbedekking u aan? Informeer bij Elegast over de mogelijkheden! Al jarenlang zijn wij dakspecialist en zijn wij gespecialiseerd in het renoveren van daken, met name bij industriële complexen en hallen. Geen enkele dakconstructie is voor ons te lastig. Elegast biedt u altijd maatwerk aan, waardoor er altijd een oplossing is die past bij uw wensen en de eigenschappen van uw pand. U kunt rekenen op de kwaliteiten van Elegast en de duurzame en milieuvriendelijke dakbedekking die wij gebruiken.

EPDM dakbedekking

Vraag naar de mogelijkheden

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden voor EPDM dakbedekking? Neem contact op met Elegast. Wij vertellen u er graag meer over en bekijken vrijblijvend of dit dak geschikt is voor uw bedrijfspand.

Vrijblijvend advies nodig? Vul hier ons contact formulier in