Klanten over ons
dakonderhoud

Dakonderhoud

Hellende daken en goten moeten goed onderhouden worden.  Goten en hemelwaterafvoeren moeten immers  kunnen blijven functioneren. Waterinfiltratie in het pand met alle gevolgen van dien kan anders het resultaat zijn. Elegast kan uw daken inspecteren en tevens de daken en goten reinigen zodat uw waterafvoeren ongestoord kun werk kunnen verrichten.  De kans op een bezwijking van een dakconstructie wordt hiermee belangrijk beperkt.

Vrijblijvend advies

Een goed onderhouden dak voor een aantrekkelijk bedrijfspand

Met uw bedrijfspand wilt u een goede indruk achter laten bij (potentiële) klanten, sollicitanten en bezoekers. Daarom wilt u dat uw pand er verzorgd uitziet. Dakonderhoud heeft hier een belangrijke bijdrage in. Dakonderhoud is meer dan het bestrijden van acute problematiek, zoals een lekkage. Zo houdt onderhoud ook het volgende in:

  • Het visueel inspecteren van industriële hellende daken
  • Het reinigen van goten om snelle afvoer van regenwater te bevorderen
  •  Herstellen of vervangen van dakbeplating door bijvoorbeeld wind- of stormschade
  • Kleine herstelwerkzaamheden die direct kunnen worden uitgevoerd.
Waarom kiezen voor Elegast?
Alle disciplines ( ook asbest ) in één hand
Waterdicht tijdens uw werkzaamheden
Beperkte overlast voor uw bedrijf
Specialisme in industriële dakrenovaties
Strakke coördinatie en tijdsplanning
Èèn verantwoordelijke partij
Kom in contact
Stuur een mail
h.vanheertum@elegast.eu
Vrijblijvend advies
Contactformulier versturen
Han van Heertum Sales Linkedin
Wat onze klanten zeggen De reacties van onze klanten zijn onze graadmeter voor
Spa Monopole Spa

Spa Monopole Spa

Elegast renoveerde 2 projecten voor Spa Monopole Spa. Circa 7.000 vierkante meter Eternit golfplaten daken werden vervangen door geïsoleerde, metalen sandwich dakpanelen. De watercapaciteit werd vergroot door de nieuwe goten groter en geïsoleerd in het nieuwe dak in te bouwen. Werkzaamheden werden voornamelijk vanaf in het gebouw geplaatste steigers gerealiseerd voor maximale bescherming van de bestaande machines.

Elegast Dak en Gevel is gespecialiseerd in bedrijfshalrenovatie.

Bekijk dit project
Geleverde diensten: Platte dakenEPDM
Dakrenovatie industriële gebouwen West Vlaanderen

Dakrenovatie industriële gebouwen West Vlaanderen

Industriële Eternit golfplaten daken en isomo plafonds vervangen voor ca. 3.200 m² Vulcasteel rotswol dakpanelen. Elegast heeft compartimentering gerealiseerd binnen deze werkateliers  middels verzorging van stofwanden. Bestaande goten zijn voorzien van een nieuwe gootbekleding. 

Bekijk dit project

Tijdig dakonderhoud van uw bedrijfspand

Dakonderhoud is cruciaal onderdeel van het onderhoud van een gebouw en de veiligheid van de mensen die erin wonen of werken. Het dak van uw bedrijfspand staat bloot aan verschillende weersomstandigheden, waardoor deze na verloop van tijd kunnen gaan slijten of beschadigd raken. Regelmatig dakonderhoud is noodzakelijk om problemen als lekken, vochtproblemen en schade te voorkomen. Dakonderhoud kan bestaan uit het verwijderen van bladeren en puin, het controleren op asbest of schade, het vervangen van versleten onderdelen en het repareren van eventuele lekkages. Middels goed dakonderhoud kunt u de levensduur van uw dak verlengen en kosten en ongemakken voorkomen. 

dakonderhoud Elegast

Denkt u tijdig aan dakonderhoud?

Dakonderhoud is van groot belang. Maar wanneer u geen hinder ervaart van bijvoorbeeld een lekkage, denkt u waarschijnlijk niet aan dakonderhoud. Niet zo vreemd ook, maar toch is het belangrijk om uw dak goed te onderhouden. Zo zorgt u dat u op de hoogte bent van de staat van uw daken, kunnen mogelijke problemen tijdig worden opgespoord en worden grote onverwachte kosten voorkomen.

Heeft u het gevoel dat uw industriële dak ook aan onderhoud toe is? Of dat een reiniging of een dakinspectie nodig is? Elegast staat voor u klaar voor dakwerken Limburg alsook daarbuiten. We hebben alle kennis, disciplines en materialen in huis, zodat alles in één hand blijft.  Neem contact met ons op!
 

Vrijblijvend advies nodig? Vul hier ons contact formulier in