Klanten over ons
dakwerken Kortrijk

Dakwerken Kortrijk

Bent u op zoek naar een betrouwbare en ervaren dakwerker in Kortrijk? Elegast Dak en Gevel is uw specialist in industriële dakwerken in de regio van Kortrijk. Met onze jarenlange ervaring in commerciële en industriële dakwerken, zorgen wij ervoor dat uw project deskundig wordt uitgevoerd. Wij ontlasten u door u een totaaloplossing te bieden. Het is dus niet nodig om meerdere bedrijven in te huren wanneer u met Elegast Dak en Gevel werkt. Zo bespaart u tijd en geld met één partij die verantwoordelijk is voor het gehele project. 

Elegast Dak en Gevel: Expert in industriële dakwerken

Elegast Dak en Gevel heeft de ervaring en expertise in huis die onontbeerlijk zijn voor het professioneel uitvoeren van dakwerken in de industriebouw en dakwerken voor andere soorten panden, zoals bedrijfsgebouwen. Platte daken, nieuwbouw daken, hellende daken, grote bedrijfshallen met complexe daken en asbestdaken: wij kunnen het allemaal!

Wij voorzien u van diverse materialen voor uw dakwerken. Zo kunt u kiezen uit duurzame Eternit vezelcement golfplaten. Bovendien kunnen wij uw dak volledig naar uw wens inrichten met vezelcement golfplaten en lichtdoorlatende platen. Wilt u indruk maken op uw klanten en zakenpartners met een modern dak en gevel en uw dak helemaal afmaken? Dan bieden wij ook dakpanelen, dakdoorvoeren, damp- en gasuitlaten, lichtstraten en goten. 

Waarom kiezen voor Elegast?
Alle disciplines ( ook asbest ) in één hand
Waterdicht tijdens uw werkzaamheden
Beperkte overlast voor uw bedrijf
Specialisme in industriële dakrenovaties
Strakke coördinatie en tijdsplanning
Èèn verantwoordelijke partij
Kom in contact
Stuur een mail
h.vanheertum@elegast.eu
Vrijblijvend advies
Contactformulier versturen
Han van Heertum Sales Linkedin
Kortrijk industriedak renoveren

Dakwerken in Kortrijk laten plaatsen zonder overlast

Wij begrijpen dat het enorm belangrijk is dat uw productieproces of werkzaamheden ongestoord verder kunnen gaan. Daarom kiest u voor Elegast Dak en Gevels. Wij doen er alles aan om uw dakwerken in Kortrijk te plaatsen met zo min mogelijk overlast. Zo kunnen wij op één dag 500 m2 dak verwijderen en dezelfde dag nog vervangen door 500 m2 aan nieuw dak. Tijdens onze werkzaamheden zorgen wij tevens voor een provisorische waterdichte afscheiding. Ook 's nachts zorgen wij ervoor dat wij uw dak waterdicht afsluiten. U hoeft uw loods, magazijn of bedrijfspand dus niet volledig te ontruimen gedurende onze werkzaamheden. 

dak reparatie Kortrijk

Onderhoud en inspectie 

Industriële dakwerken omvat ook de inspectie en het onderhoud van deze daken. Elegast is voornamelijk gespecialiseerd in het inspecteren van daken in de industriebouw en zakelijke panden. Wij hebben de expertise om uw dak veilig te inspecteren en een volledig gedetailleerd rapport te bieden, zodat u kosten kunt besparen en grotere schade kunt voorkomen. 

Ook het onderhoud van uw dak is essentieel. Daarom kunt u ons tevens inschakelen voor het onderhoud aan uw dak en gevel. Onze ervaren dakwerkers zorgen ervoor dat uw dak en gevel een goede indruk achter laten op uw bezoekers. Tijdens het onderhoud zorgen wij onder meer voor:

  •     Een visuele inspectie van schuine daken en goten
  •     Het herstellen of vervangen van beschadigde dakbeplating
  •     Kleine herstelwerkzaamheden die wij direct kunnen uitvoeren
  •     Het reinigen van goten en hemelwaterafvoeren
dakwerken Kortrijk

Vraag een offerte aan 

Met Elegast Dak en Gevel kunt u vertrouwen op een deskundig en betrouwbaar resultaat. Wilt u meer informatie over dakwerken in Kortrijk? Neem dan contact met ons op voor een vrijblijvend en gratis kennismakingsgesprek. Of vraag vrijblijvend een offerte aan. Wij zijn bereikbaar via het contactformulier en telefonisch via 31(0)77 308 15 20.

Vrijblijvend advies nodig? Vul hier ons contact formulier in