Klanten over ons
dakrenovatie

Dakrenovatie

Is uw bedrijfsgebouw door ouderdom of stormschade aan renovatie toe? U wilt de renovatie snel, adequaat en zo goed mogelijk laten uitvoeren.  Dakwerker Elegast is wat dat betreft dé expert, gespecialiseerd in complexe en grotere renovatie projecten.

Vrijblijvend advies

Renovatie door Elegast

Elegast verzorgt een totaaloplossing voor renovatie met beperkte overlast voor uw productie of opslag en zonder dat u er omkijken naar heeft. We verwijderen het huidige dak op professionele wijze – ook als er asbest mee gemoeid is – en plaatsen aansluitend een nieuw dak – of het nu gaat om golfplaat of een metalen bedekking. Ook goten kunnen direct binnen de dakrenovatie worden meegenomen. 

Waarom kiezen voor Elegast?
Alle disciplines ( ook asbest ) in één hand
Waterdicht tijdens uw werkzaamheden
Beperkte overlast voor uw bedrijf
Specialisme in industriële dakrenovaties
Strakke coördinatie en tijdsplanning
Èèn verantwoordelijke partij
Kom in contact
Stuur een mail
h.vanheertum@elegast.eu
Vrijblijvend advies
Contactformulier versturen
Han van Heertum Sales Linkedin
VCA
schuine daken renoveren

Specialist in schuine daken

Dakwerker Elegast is expert op het gebied van hellende daken en gevels. Dit soort renovatieprojecten vereist de nodige kennis van bijbehorende constructies, hulpmiddelen en materialen: zaken welke we stuk voor stuk in huis hebben.

Wat onze klanten zeggen De reacties van onze klanten zijn onze graadmeter voor
Staalbeton - Groep van Roey

Staalbeton - Groep van Roey

Dakrenovatie door dakwerker Elegast van 3 werkplaatsen met  ca. 10.200  meter asbesthoudende Eternit golfplaten en levering en montage van metalen sandwich PIR dakpanelen.  De daglichtdoorlatende elementen zijn voorzien van een doorvalbeveiliging. Tevens is de bestaande gevelbekleding vervangen door lichtdoorlatende Polycarbonaat kanaalplaten en zijn de bestaande goten vervangen middels gegalvaniseerde staalplaat met PIR isolatie en EPDM dichting. 

Bekijk dit project
Van Hoorebeke Timber

Van Hoorebeke Timber

Ruim 60.000 vierkante meter golfplaten werden vervangen door geïsoleerde metalen sandwich dakpanelen in circa 60 werkdagen. Vanwege tijdsdruk werd in overleg met Houthandel van Hoorebeke besloten om zes dagen per week nieuwe daken te monteren.

Bekijk dit project
dakrenovatie Elegast

Dakrenovatie zonder opslag

Vaak wordt een dakrenovatie uitgesteld doordat de productie er door stil komt te liggen of dat de opslag eronder kan leiden. De specialisten van Elegast zorgen er voor dat de renovatie op een vakkundige wijze plaatsvindt, zonder dat uw opslag en uw productie daar onder leidt! Wij staan garant voor een totaal oplossing en zo worden ook asbest taken zonder problemen meegenomen in uw dakrenovatie. Ongeacht of het metalen bedekkingen of golfplaten zijn. 

dakrenovatie-specialist

Uw dakrenovatie specialist

Bij Elegast staat persoonlijk contact nog altijd centraal. Wij geloven er namelijk nog in dat dit de kern is van een prettige samenwerking. Daarom stellen wij ons 24 uur per dag en 7 dagen per week beschikbaar op voor onze klanten. Bent u benieuwd wat Elegast als uw dakrenovatie specialist voor u kan betekenen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op om een gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek in te plannen! 

gevelrenovatie dakwerken

Ook specialist in gevelrenovatie

Heeft uw bedrijfshal, woning of uw industrieel complex al meerdere jaren last van vervuiling en wordt het aangetast door weersomstandigheden? De kans is dan groot dat uw pand schade oploopt of er onverzorgd uitziet. Beide zorgen er individueel voor dat de waarde van het pand daalt. Heeft u last van beiden? Schakel dan direct een specialist in van Elegast en wees verzekerd van echte vakmanschap en expertise! Wij zijn werkzaam in omgeving Limburg, Antwerpen, Gent alsook daarbuiten. 

Vrijblijvend advies nodig? Vul hier ons contact formulier in