Klanten over ons

Dakrenovatie

Is uw bedrijfsgebouw door ouderdom of stormschade aan renovatie toe? U wilt de renovatie snel, adequaat en zo goed mogelijk laten uitvoeren.  Dakwerker Elegast is wat dat betreft dé expert, gespecialiseerd in complexe en grotere renovatie projecten.

Vrijblijvend advies

Renovatie door Elegast

Elegast verzorgt een totaaloplossing voor renovatie met beperkte overlast voor uw productie of opslag en zonder dat u er omkijken naar heeft. We verwijderen het huidige dak op professionele wijze – ook als er asbest mee gemoeid is – en plaatsen aansluitend een nieuw dak – of het nu gaat om golfplaat of een metalen bedekking. Ook goten kunnen direct binnen de dakrenovatie worden meegenomen. 

Waarom kiezen voor Elegast?
Alle disciplines ( ook asbest ) in één hand
Waterdicht tijdens uw werkzaamheden
Beperkte overlast voor uw bedrijf
Specialisme in industriële dakrenovaties
Strakke coördinatie en tijdsplanning
Èèn verantwoordelijke partij
Kom in contact
Stuur een mail
h.vanheertum@elegast.eu
Vrijblijvend advies
Contactformulier versturen
Han van Heertum Sales Linkedin
VCA

Specialist in schuine daken

Dakwerker Elegast is expert op het gebied van hellende daken en gevels. Dit soort renovatieprojecten vereist de nodige kennis van bijbehorende constructies, hulpmiddelen en materialen: zaken welke we stuk voor stuk in huis hebben.

Wat onze klanten zeggen De reacties van onze klanten zijn onze graadmeter voor

Zoutman Industries

Eternit vezelcement golfplaten dak geplaatst in opdracht van Zoutman NV.  Dakwerker Elegast heeft in Gent een nieuwbouw met ca. 28.000 m² met Eternit Golfplaten, profiel Ecolor Extra, geleverd en geplaatst.  Daarnaast heeft Elegast ca 600 m² lichtdoorlatende meerwandige Polycarbonaat beplating in gevels toegepast.

Bekijk dit project
Geleverde diensten: DakrenovatieGevelrenovatie

WDT Loodsen Antwerpen

Elegast heeft mogen bijdragen in de herbestemming van de historisch zeer waardevolle WDT-loods (Werkplaats Diesel Tractie) in Park Spoor Noord. De WTD-loodsen in Antwerpen werden getransformeerd tot multifunctionele expohal, kantoorruimtes, horeca, sportloods en een nieuwbouwsporthal. De volledige dakopbouw is door Elegast verwijderd en afgevoerd om vervolgens de met wol geïsoleerde  Opstalan dakelementen te leveren en te monteren.  Elegast heeft vervolgens  9000 vierkante meter vezelcement golfplaten van Eternit  aangebracht.  De renovatiewerkzaamheden uitgevoerd door Elegast betroffen tevens uitgebreide gootaanpassingen en levering en montage van circa 1900 vierkante meter lichtdoorlatende 7-wandig polycabonaat gevels met een dikte van 40 mm.

Bekijk dit project

Dakrenovatie zonder opslag

Vaak wordt een dakrenovatie uitgesteld doordat de productie er door stil komt te liggen of dat de opslag eronder kan leiden. De specialisten van Elegast zorgen er voor dat de renovatie op een vakkundige wijze plaatsvindt, zonder dat uw opslag en uw productie daar onder leidt! Wij staan garant voor een totaal oplossing en zo worden ook asbest taken zonder problemen meegenomen in uw dakrenovatie. Ongeacht of het metalen bedekkingen of golfplaten zijn. 

Uw dakrenovatie specialist

Bij Elegast staat persoonlijk contact nog altijd centraal. Wij geloven er namelijk nog in dat dit de kern is van een prettige samenwerking. Daarom stellen wij ons 24 uur per dag en 7 dagen per week beschikbaar op voor onze klanten. Bent u benieuwd wat Elegast als uw dakrenovatie specialist voor u kan betekenen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op om een gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek in te plannen! 

Ook specialist in gevelrenovatie

Heeft uw bedrijfshal, woning of uw industrieel complex al meerdere jaren last van vervuiling en wordt het aangetast door weersomstandigheden? De kans is dan groot dat uw pand schade oploopt of er onverzorgd uitziet. Beide zorgen er individueel voor dat de waarde van het pand daalt. Heeft u last van beiden? Schakel dan direct een specialist in van Elegast en wees verzekerd van echte vakmanschap en expertise! Wij zijn werkzaam in omgeving Limburg, Antwerpen, Gent alsook daarbuiten. 

Vrijblijvend advies nodig? Vul hier ons contact formulier in