Klanten over ons
dakrenovatie

Dakrenovatie

Is uw bedrijfsgebouw door ouderdom of stormschade aan renovatie toe? U wilt de renovatie snel, adequaat en zo goed mogelijk laten uitvoeren.  Dakwerker Elegast is wat dat betreft dé expert, gespecialiseerd in complexe en grotere renovatie projecten.

Vrijblijvend advies

Dakrenovatie: uw hellende daken betrouwbaar vernieuwd

Elegast is gespecialiseerd in dakrenovaties en levert een compleet dienstenpakket aan haar klanten. Onze expertise omvat schuine daken voor industriële complexen, evenals alle bijbehorende constructies, gereedschappen en materialen. Onze medewerkers zijn hoog opgeleide professionals die bekend zijn met alle aspecten van dakrenovatie. Wij garanderen een betrouwbare vervanging van uw dak en verwijderen alle sporen van het oude dak.

Waarom kiezen voor Elegast?
Alle disciplines ( ook asbest ) in één hand
Waterdicht tijdens uw werkzaamheden
Beperkte overlast voor uw bedrijf
Specialisme in industriële dakrenovaties
Strakke coördinatie en tijdsplanning
Èèn verantwoordelijke partij
Kom in contact
Stuur een mail
h.vanheertum@elegast.eu
Vrijblijvend advies
Contactformulier versturen
Han van Heertum Sales Linkedin
schuine daken renoveren

Van schuine daken tot asbestsanering

Wanneer u Elegast kiest voor de renovatie van het dak van uw bedrijfsruimte, kunt u rekenen op een complete dienstverlening van begin tot eind. Wij beginnen met het verwijderen van alle oude materialen, inclusief asbest en isolatie. Daarna vervangen we het dak zelf door een nieuw dak dat gegarandeerd waterdicht is. We vernieuwen ook de goten rond het gebouw en eindigen met het opruimen en afvoeren van al het bouwafval. U kunt erop vertrouwen dat uw dak bij ons in goede handen is!

Wat onze klanten zeggen De reacties van onze klanten zijn onze graadmeter voor
Dakrenovatie industriële gebouwen West Vlaanderen

Dakrenovatie industriële gebouwen West Vlaanderen

Industriële Eternit golfplaten daken en isomo plafonds vervangen voor ca. 3.200 m² Vulcasteel rotswol dakpanelen. Elegast heeft compartimentering gerealiseerd binnen deze werkateliers  middels verzorging van stofwanden. Bestaande goten zijn voorzien van een nieuwe gootbekleding. 

Bekijk dit project
Van Hoorebeke Timber

Van Hoorebeke Timber

Ruim 60.000 vierkante meter golfplaten werden vervangen door geïsoleerde metalen sandwich dakpanelen in circa 60 werkdagen. Vanwege tijdsdruk werd in overleg met Houthandel van Hoorebeke besloten om zes dagen per week nieuwe daken te monteren.

Bekijk dit project
dakrenovatie Elegast

Dakvervanging van de hoogste kwaliteit

Bij het vernieuwen van uw dak heeft u de keuze uit verschillende dakbedekkingsmaterialen. Afhankelijk van uw behoeften en de kenmerken van uw dak kunt u kiezen uit golfplaten, metalen en lichtdoorlatende materialen; epdm (kort voor ethyleenpropyleendieenmonomeer), brandwerende en andere soorten. Omdat wij elk project aanpassen aan uw specificaties, werken wij uitsluitend met platen van hoge kwaliteit. Dit garandeert duurzaamheid gedurende tientallen jaren. Wij inspecteren uw dak vrijblijvend, zodat wij voor aanvang van de werkzaamheden precies weten welk materiaal geschikt is voor uw dak. Benieuwd wat Elegast voor uw dakrenovatie kan betekenen? Aarzel niet en neem vandaag nog contact met ons op!

dakrenovatie-specialist

Uw dakrenovatie specialist

Elegast, uw dakrenovatie specialist, biedt 24 uur per dag beschikbaarheid aan haar klanten. Wij geloven dat persoonlijk contact de kern is van een prettige samenwerking en daarom stellen wij ons 24 uur per dag, 7 dagen per week beschikbaar voor onze klanten. Bent u benieuwd wat Elegast als uw dakrenovatie specialist voor u kan betekenen? Neem dan contact met ons op om een kennismakingsgesprek in te plannen!

gevelrenovatie dakwerken

Dakrenovatie door Elegast Dak en Gevel

Heeft uw bedrijfshal, woning of uw industrieel complex al meerdere jaren last van vervuiling en wordt het aangetast door weersomstandigheden? De kans is dan groot dat uw pand schade oploopt of er onverzorgd uitziet. Beide zorgen er individueel voor dat de waarde van het pand daalt. Heeft u last van beiden? Schakel dan direct een specialist in van Elegast en wees verzekerd van echte vakmanschap en expertise! Wij zijn werkzaam in omgeving Limburg, Antwerpen, Gent alsook daarbuiten. 

Vrijblijvend advies nodig? Vul hier ons contact formulier in