Klanten over ons
Eterclean asbest verwijderaar

Als verwerkende en gespecialiseerde dealer van Eternit heeft Elegast jarenlang ervaring in het verwijderen van asbest in daken. Wilt uw asbest houdende dak of gevel laten verwijderen en renoveren? Dan kunt u rekenen op Elegast!

Meer informatie
Waarom kiezen voor Elegast?
Alle disciplines ( ook asbest ) in één hand
Waterdicht tijdens uw werkzaamheden
Beperkte overlast voor uw bedrijf
Specialisme in industriële dakrenovaties
Strakke coördinatie en tijdsplanning
Èèn verantwoordelijke partij
Kom in contact
Stuur een mail
h.vanheertum@elegast.eu
Vrijblijvend advies
Contactformulier versturen
Han van Heertum Sales Linkedin
VCA
Wat onze klanten zeggen De reacties van onze klanten zijn onze graadmeter voor
Spa Monopole Spa

Spa Monopole Spa

Elegast renoveerde 2 projecten voor Spa Monopole Spa. Circa 7.000 vierkante meter Eternit golfplaten daken werden vervangen door geïsoleerde, metalen sandwich dakpanelen. De watercapaciteit werd vergroot door de nieuwe goten groter en geïsoleerd in het nieuwe dak in te bouwen. Werkzaamheden werden voornamelijk vanaf in het gebouw geplaatste steigers gerealiseerd voor maximale bescherming van de bestaande machines.

Elegast Dak en Gevel is gespecialiseerd in bedrijfshalrenovatie.

Bekijk dit project
Geleverde diensten: Platte dakenEPDM
Staalbeton - Groep van Roey

Staalbeton - Groep van Roey

Dakrenovatie door dakwerker Elegast van 3 werkplaatsen met  ca. 10.200  meter asbesthoudende Eternit golfplaten en levering en montage van metalen sandwich PIR dakpanelen.  De daglichtdoorlatende elementen zijn voorzien van een doorvalbeveiliging. Tevens is de bestaande gevelbekleding vervangen door lichtdoorlatende Polycarbonaat kanaalplaten en zijn de bestaande goten vervangen middels gegalvaniseerde staalplaat met PIR isolatie en EPDM dichting. 

Bekijk dit project
asbest verwijderen dak prijs

Verwijdering asbest en renovatie in één

Elegast is een deskundige partner voor het verwijderen van asbestcement houdende golfplaten voor afbraakwerkzaamheden en dakrenovatie. Met onze jarenlange ervaring en kennis zijn we specialist in het verwijderen van grote en complexe industriële daken met Eternit golfplaten. Voor dakwerken Antwerpen, Limburg of Mechelen bent u bij ons op het juiste adres. Zelfs de meest gecompliceerde projecten met grote hoeveelheden asbest pakt Elegast graag aan.

Meer weten over de kosten asbest verwijderen? Dat lees je hier!

asbest dak vervangen

Waterdichte en stofdichte oplevering

Het unieke van onze aanpak is dat de verwijderploeg nauw samenwerkt met de renoveerders. Op die manier kunnen projecten indien gewenst dagelijks waterdicht en stofdicht worden opgeleverd: uw productieproces heeft beperkt overlast en ook met opgeslagen goederen ondervindt u geen hinder. Terwijl een deel van het asbesthoudende dak wordt verwijderd, wordt een deel van het nieuwe dak al aangebracht. De asbesthoudende golfplaten en materialen worden verantwoord en met de grootst mogelijke zorg afgevoerd. Vanzelfsprekend zijn wij verantwoordelijk voor een strakke planning, zodat u daar geen omkijken naar heeft.

Vrijblijvend advies nodig? Vul hier ons contact formulier in