Klanten over ons
Eterclean asbest verwijderaar

Als verwerkende en gespecialiseerde dealer van Eternit heeft Elegast jarenlang ervaring in het verwijderen van asbest in daken. Wilt uw asbest houdende dak of gevel laten verwijderen en renoveren? Dan kunt u rekenen op Elegast!

Meer informatie
Waarom kiezen voor Elegast?
Alle disciplines ( ook asbest ) in één hand
Waterdicht tijdens uw werkzaamheden
Beperkte overlast voor uw bedrijf
Specialisme in industriële dakrenovaties
Strakke coördinatie en tijdsplanning
Èèn verantwoordelijke partij
Kom in contact
Stuur een mail
h.vanheertum@elegast.eu
Vrijblijvend advies
Contactformulier versturen
Han van Heertum Sales Linkedin
VCA
Wat onze klanten zeggen De reacties van onze klanten zijn onze graadmeter voor

Alugas bad Sobernheim

Elegast bood een totaaloplossing door naast het demonteren van 2.500 vierkante meter asbesthoudende golfplaten ook de nieuwe sandwichpanelen, goten en RWA-kappen te leveren en monteren. Door een goede coördinatie met de opdrachtgever heeft Elegast er zorg voor gedragen dat de productie van de bouwheer zo beperkt mogelijk werd verstoord.

Bekijk dit project

Zoutman Industries

Eternit vezelcement golfplaten dak geplaatst in opdracht van Zoutman NV.  Dakwerker Elegast heeft in Gent een nieuwbouw met ca. 28.000 m² met Eternit Golfplaten, profiel Ecolor Extra, geleverd en geplaatst.  Daarnaast heeft Elegast ca 600 m² lichtdoorlatende meerwandige Polycarbonaat beplating in gevels toegepast.

Bekijk dit project
Geleverde diensten: DakrenovatieGevelrenovatie

Verwijdering asbest en renovatie in één

Elegast is een deskundige partner voor het verwijderen van asbestcement houdende golfplaten voor afbraakwerkzaamheden en dakrenovatie. Met onze jarenlange ervaring en kennis zijn we specialist in het verwijderen van grote en complexe industriële daken met Eternit golfplaten. Voor dakwerken Antwerpen, Limburg of Mechelen bent u bij ons op het juiste adres. Zelfs de meest gecompliceerde projecten met grote hoeveelheden asbest pakt Elegast graag aan.

Meer weten over de kosten asbest verwijderen? Dat lees je hier!

Waterdichte en stofdichte oplevering

Het unieke van onze aanpak is dat de verwijderploeg nauw samenwerkt met de renoveerders. Op die manier kunnen projecten indien gewenst dagelijks waterdicht en stofdicht worden opgeleverd: uw productieproces heeft beperkt overlast en ook met opgeslagen goederen ondervindt u geen hinder. Terwijl een deel van het asbesthoudende dak wordt verwijderd, wordt een deel van het nieuwe dak al aangebracht. De asbesthoudende golfplaten en materialen worden verantwoord en met de grootst mogelijke zorg afgevoerd. Vanzelfsprekend zijn wij verantwoordelijk voor een strakke planning, zodat u daar geen omkijken naar heeft.

Vrijblijvend advies nodig? Vul hier ons contact formulier in