Klanten over ons
kosten asbest verwijderen

Kosten asbest verwijderen

De kosten om asbest uit uw dak te verwijderen houdt u het liefst zo laag mogelijk; daarom schakelt u Elegast Dak en Gevel in. Wij begrijpen dat het al erg vervelend is als u ontdekt dat het dak van uw industriële complex asbest bevat. Dit is een gevaarlijke stof en daarom moet het dak zo snel mogelijk gerenoveerd worden en voorzien worden van dakbedekking zonder asbest. Dit brengt de nodige kosten met zich mee, maar bij Elegast Dak en Gevel kunt u er vanuit gaan dat u nooit teveel betaalt voor het verwijderen van asbest.

Houd de kosten voor het asbest verwijderen laag

Voor het verwijderen van een asbest dak is het van belang dat u een specialist inschakelt, waardoor u uiteindelijk kosten bespaart. Het verwijderen van asbest is namelijk een complexe klus en hierbij dient er rekening gehouden te worden met wettelijke regels. Onze asbest verwijderaars voldoen aan alle eisen die gesteld worden aan deze werkzaamheden en werken dan ook altijd nauw samen met de monteurs van de nieuwe dakbedekking. Op deze manier ondervindt uw productieproces hier beperkt overlast van, waardoor de bijkomende kosten van het verwijderen van asbest beperkt blijven.

Waarom kiezen voor Elegast?
Alle disciplines ( ook asbest ) in één hand
Waterdicht tijdens uw werkzaamheden
Beperkte overlast voor uw bedrijf
Specialisme in industriële dakrenovaties
Strakke coördinatie en tijdsplanning
Èèn verantwoordelijke partij
Kom in contact
Stuur een mail
h.vanheertum@elegast.eu
Vrijblijvend advies
Contactformulier versturen
Han van Heertum Sales Linkedin
VCA
asbest verwijderen kosten

Tijd en geld besparen

U wilt natuurlijk kosten besparen op het verwijderen van asbest. Door onze efficiënte uitvoering is dit mogelijk. Wij zorgen ervoor dat we, als we op één dag 500 m2 dak verwijderen, we dezelfde dag ook weer 500 m2 dak terugplaatsen. Zo besparen we tijd en geld. Wilt u meer weten over de werkwijze van Elegast Dak en Gevel? Neem dan contact met ons op door te bellen naar +31(0)77 308 15 20 of vraag gemakkelijk en vrijblijvend online een offerte aan. Wij zijn werkzaam voor al uw dakwerken in Mechelen, Kortrijk en Gent alsook daarbuiten, aarzel niet en vraag naar de mogelijkheden!

Vrijblijvend advies nodig? Vul hier ons contact formulier in