Klanten over ons
Renovatie industriële gebouwen

Renovatie industriële gebouwen

Bij Elegast verzorgen wij de renovatie van industriële gebouwen en industriële dakwerken in de omgeving van Antwerpen. Wij weten als geen ander dat een upgrade in de vorm van een renovatie een compleet ander aanzicht kan geven aan uw bedrijfspand en hierdoor stijgen in zowel waarde als levensduur.

Een renovatie van industriële daken bij Elegast

Elegast biedt een totaalpakket aan als het gaat om de renovatie van industriële gebouwen. Wij zijn actief met industriële dakwerken in o.a. de regio Antwerpen en in het Duitse Ruhrgebied. Door een renovatie van industriële gebouwen stijgt uw gebouw in waarde en levensduur. Daarnaast kunnen wij ook asbesthoudende daken verwijderen. Gedurende de renovatie van het dak kunnen wij na verwijdering van het dak aansluitend een nieuw dak monteren en uw bedrijfspand dagelijks waterdicht opleveren. 

Waarom kiezen voor Elegast?
Alle disciplines ( ook asbest ) in één hand
Waterdicht tijdens uw werkzaamheden
Beperkte overlast voor uw bedrijf
Specialisme in industriële dakrenovaties
Strakke coördinatie en tijdsplanning
Èèn verantwoordelijke partij
Kom in contact
Stuur een mail
h.vanheertum@elegast.eu
Vrijblijvend advies
Contactformulier versturen
Han van Heertum Sales Linkedin
VCA
renovatie industriële daken

Bezoek of neem contact met ons op

Wij verwelkomen u graag op ons kantoor nabij Venlo of komen bij u langs. Wenst u eerst graag meer informatie te ontvangen met betrekking tot onze renovatie van industriële gebouwen of het monteren van industriële dakwerken in Nederland, België of Duitsland? U kunt uw vragen eenvoudig stellen via ons informatieformulier. Ook kunt u vrijblijvend een offerte aanvragen of een afspraak plannen met ons. Telefonisch zijn wij bereikbaar op het nummer +31(0)77 308 15 20.

Vrijblijvend advies nodig? Vul hier ons contact formulier in