Klanten over ons
asbest golfplaten

Asbest golfplaten

Bent u op zoek naar een betrouwbaar bedrijf voor het verwijderen van asbest golfplaten? Elegast staat garant voor een veilige en gecertificeerde asbestverwijdering. Naast asbestverwijdering verzorgen wij ook de volledige verzorging voor daken, zorgen wij voor gevelstyling, dakrenovatie en gevelrenovatie.

Waarom kiezen voor Elegast?
Alle disciplines ( ook asbest ) in één hand
Waterdicht tijdens uw werkzaamheden
Beperkte overlast voor uw bedrijf
Specialisme in industriële dakrenovaties
Strakke coördinatie en tijdsplanning
Èèn verantwoordelijke partij
Kom in contact
Stuur een mail
h.vanheertum@elegast.eu
Vrijblijvend advies
Contactformulier versturen
Han van Heertum Sales Linkedin
asbest golfplaten

Het verwijderen van asbest golfplaten door Elegast

Bij Elegast zijn we gespecialiseerd om uw asbestcement houdende golfplaten te kunnen verwijderen. De grootte van het project is voor ons geen probleem; ook voor gecompliceerde projecten met grote hoeveelheden asbest golfplaten kunt u bij ons terecht. Uiteraard kunnen wij na het verwijderen van asbestdaken een nieuwe dakbedekking voor u monteren. Dit kunnen wij zelfs al voor u doen op de dag dat een deel van het asbesthoudende dak wordt verwijderd! Doordat wij samenwerken met de monteurs van de dakbedekking kan uw pand gedurende het project dagelijks waterdicht opgeleverd worden. Want wij begrijpen wat u belangrijk vindt; uw asbesthoudende dak wordt door ons snel en veilig vervangen wordt.

asbest dak vervangen

Geïnteresseerd? Neem contact met ons op!

Wilt u meer informatie over het vervangen van een dak met asbest golfplaten of over de kosten van asbest verwijderen? Dan horen wij dit graag. Neem contact met ons op. Wij bieden u vrijblijvend advies of een offerte op maat aan. Wij hopen u spoedig te mogen ontmoeten om de mogelijkheden met u door te nemen.

 

Vrijblijvend advies nodig? Vul hier ons contact formulier in