Klanten over ons
EPDM

Voor een veilige en deskundige plaatsing van EPDM dakbedekking kunt u rekenen op Elegast. EPDM is een hoge kwaliteit en duurzaam dakbedekking die snel geplaatst kan worden bij een dakrenovatie. Door het elastisch materiaal kan EPDM eenvoudig over een bestaande dakconstructie geplaatst worden. Dit scheelt in de sloop- en stortkosten.

Meer informatie
Bitumineuze dakbedekking of Roofing

Bitumineuze dakbedekking of roofing is een kwalitatieve en voordelige dakbedekking. Bitumendakbedekking is geschikt voor platte en hellende daken.

Meer informatie
Wat onze klanten zeggen De reacties van onze klanten zijn onze graadmeter voor
Spa Monopole Spa

Spa Monopole Spa

Elegast renoveerde 2 projecten voor Spa Monopole Spa. Circa 7.000 vierkante meter Eternit golfplaten daken werden vervangen door geïsoleerde, metalen sandwich dakpanelen. De watercapaciteit werd vergroot door de nieuwe goten groter en geïsoleerd in het nieuwe dak in te bouwen. Werkzaamheden werden voornamelijk vanaf in het gebouw geplaatste steigers gerealiseerd voor maximale bescherming van de bestaande machines.

Elegast Dak en Gevel is gespecialiseerd in bedrijfshalrenovatie.

Bekijk dit project
Geleverde diensten: Platte dakenEPDM
Alugas bad Sobernheim

Alugas bad Sobernheim

Elegast bood een totaaloplossing door naast het demonteren van 2.500 vierkante meter asbesthoudende golfplaten ook de nieuwe sandwichpanelen, goten en RWA-kappen te leveren en monteren. Door een goede coördinatie met de opdrachtgever heeft Elegast er zorg voor gedragen dat de productie van de bouwheer zo beperkt mogelijk werd verstoord.

Bekijk dit project

Uw platte daken herstellen door Elegast Dak en Gevel 

Bij Elegast begint het herstellen van platte daken met een grondige inspectie en wordt de aard en omvang van het probleem vastgesteld. Vervolgens worden de beschadigde delen van het dak gerepareerd of indien nodig vervangen, inclusief de dakbedekking, het isolatiemateriaal en de dakconstructie zelf. Hierbij is het belangrijk om een ervaren dakdekker in te schakelen, omdat dit een complex proces kan zijn waarbij de specifieke kennis en vaardigheden van professionals vereist is. Bij Elegast Dak en Gevel bent u aan het juiste adres! Met onze jarenlange ervaring in de branche staan onze professionals met de juiste kennis en vaardigheden voor u klaar. Het regelmatig onderhouden van uw platte dak kan problemen voorkomen en de levensduur van uw dak verlengen, het is een waardevolle investering voor ieder bedrijfspand met een plat dak. 

edpm-dakbedekking

Waarom zou u kiezen voor een EPDM oplossing?

Een dakbedekking van EPDM is geheel onderhoudsvrij, het gehele jaar beloopbaar, volledig recyclebaar en heeft een lange levensduur. EPDM ook wel Ethyleen Propyleen Dieen Monomeer, is een synthetisch rubber dat veel gebruikt wordt als oplossing voor waterdichting van daken, vijvers en andere bouwconstructies. Het is een zeer duurzaam materiaal wat meer dan 50 jaar kan meegaan en weinig onderhoud en reparaties vereist. Het materiaal is bestand tegen extreme weersomstandigheden en temperatuurschommeling waardoor het geschikt is voor het gebruik in verschillende weersomstandigheden en temperatuurschommelingen. Het lichte materiaal en de toepassing voor verschillende soorten dakoppervlakken maakt EPDM een veelzijdige oplossing voor platte daken. Kortom, vanwege haar duurzaamheid, betrouwbaarheid en eenvoudigheid is EPDM een populaire keuze voor platte daken. 

bitumineus-dakbedekking

Bitumineus dakbedekking

Bitumineuze dakbedekking heeft als voordeel dat het toegepast kan worden op platte en hellende daken. Tevens heeft het de volgende kenmerken:

  •     Duurzaam;
  •     Waterdicht;
  •     Bestand tegen weersinvloeden;
  •     Lage onderhoudskosten;
  •     Esthetisch aantrekkelijk. 

Kortom, bitumineuze dakbedekking biedt vele voordelen en is een populaire keuze voor platte en hellende daken. Wij adviseren u graag in het kiezen van de juiste toepassing voor uw dak. Neem vrijblijvend met ons contact op. 

De huidige staat van uw dak laten inspecteren? Elegast Dak en Gevel staat voor u klaar! 

Vrijblijvend advies nodig? Vul hier ons contact formulier in