Klanten over ons
Asbest golfplaten renoveren

Asbest golfplaten renoveren

Uw asbest golfplaten dak kunt u laten renoveren door Elegast Dak en Gevel. Bevat uw dak asbest, dan is het van belang dat u uw golfplaten dak zo snel mogelijk laat renoveren. Asbest is een gevaarlijke stof en daarom moet het zo snel mogelijk uit uw dak verwijderd worden. Aan het verwijderen hiervan zitten echter vele wettelijke regels verbonden die in acht genomen moeten worden. De vakmensen van Elegast Dak en Gevel weten waar ze mee bezig zijn en leven deze wettelijke regels na zodat ze uw asbest golfplaten dak kunnen renoveren.

Asbest golfplaten dak laten renoveren volgens de wettelijke regels

Een golfplaten dak waar asbest in zit kan u beter zo snel mogelijk laten renoveren. Onze vakmensen kunnen dat voor u doen volgens de wettelijke regels, zodat u zeker weet dat dit grondig en volgens de regels van de kunst gebeurt. Wij zijn daarnaast een specialist in totaaloplossingen en nemen uw gehele project, van begin tot eind, in handen. Wij kunnen vrijwel alle verschillende types van nieuwe daken leveren en plaatsen. 

Waarom kiezen voor Elegast?
Alle disciplines ( ook asbest ) in één hand
Waterdicht tijdens uw werkzaamheden
Beperkte overlast voor uw bedrijf
Specialisme in industriële dakrenovaties
Strakke coördinatie en tijdsplanning
Èèn verantwoordelijke partij
Kom in contact
Stuur een mail
h.vanheertum@elegast.eu
Vrijblijvend advies
Contactformulier versturen
Han van Heertum Sales Linkedin
golfplaten vezelcement

Voordelen van vezelcement golfplaten

De vezelcement golfplaten van Eternit die wij gebruiken voor het renoveren van uw dak met asbest hebben verschillende voordelen. Zo zijn ze dampdoorlatend, waardoor ze erg geschikt zijn voor werkplaatsen met een hoge luchtvochtigheid, vormen ze een zeer economische dakbedekking en zijn ze in hoge mate resistent tegen agressieve stoffen. Wilt u meer weten over het laten renoveren van een golfplaten dak met asbest, dan kunt u contact met ons opnemen door te bellen naar +31(0)77 308 15 20. Onze medewerkers vertellen u hier graag meer over. U kunt ook gemakkelijk online een offerte aanvragen.

Asbestsanering van het hoogste niveau? Elegast Dak en Gevel!

Vrijblijvend advies nodig? Vul hier ons contact formulier in