Klanten over ons

Metalen dakbedekking

Wilt u het dak van uw opslaghal of productiehal laten renoveren? Dan kunt u ervoor kiezen voor geïsoleerde metalen dakbedekking. Metaal geeft een moderne uitstraling, en is bovenal erg duurzaam. Elegast is dakspecialist voor het plaatsen van metalen daken voor bedrijfspanden.

Geïsoleerde metalen daken

Op het moment dat uw industrieel dak kleine gebreken gaat vertonen, dan is het de tijd om vroegtijdig in te grijpen en uw dak te laten renoveren. Denk bijvoorbeeld aan een lekkage, gebrekkige isolatie of condensvorming. Op dat moment staat Elegast voor u klaar. Als specialist in industriële dakwerken biedt Elegast een oplossing op maat. Zo bieden wij diverse metalen dakbedekking, waaronder aluminium aan. De metalen golfplaten zijn goed bestand tegen weersinvloeden en staan bekend voor een lange levensduur. Door het aanbod metalen golfplaten in diverse kleuren en profielen, kunt u een metaal dak passend bij de uitstraling van uw pand kiezen. 

Waarom kiezen voor Elegast?
Alle disciplines ( ook asbest ) in één hand
Waterdicht tijdens uw werkzaamheden
Beperkte overlast voor uw bedrijf
Specialisme in industriële dakrenovaties
Strakke coördinatie en tijdsplanning
Èèn verantwoordelijke partij
Kom in contact
Stuur een mail
h.vanheertum@elegast.eu
Vrijblijvend advies
Contactformulier versturen
Han van Heertum Sales Linkedin
VCA

Metalen schoorstenen

Een onmisbaar element op elk metaal dak: dakdoorvoeren, damp- en gasuitlaten. Aangezien elk dak anders is, moeten deze elementen aangepast worden aan hun omgeving. Elegast levert geprofileerde aluminium dakdoorvoeren die precies bij uw dak aansluiten. Ontwerp, productie en aanbrengen van deze elementen is een van onze specialismen.

Onze werkwijze

Bij Elegast kunt u rekenen op totaal service. Na een analyse van uw dak, gaan wij aan de slag met een totaal plan op maat. Op basis van uw wensen en onze expertise kunnen wij u passend advies geven over de beste metalen dakplaten, waarna wij deze vakkundig plaatsen. Voor enkelwandige metalen daken op maat, eventueel met goten, dakpanelen en ‘lichtstraten’ naar keuze maken wij een passend ontwerp, halen wanneer nodig het oude dak op verantwoorde wijze weg en voorzien uw gebouw van een nieuwe metalen dakbedekking. Wij ontzorgen u van alle werkzaamheden en staan klaar voor al het sloop- en bouwwerk!

Ontdek de mogelijkheden

Bent u benieuwd naar de mogelijkheid voor metalen dakbedekking? Laat u informeren door Elegast. Wij adviseren vrijblijvend over de juiste oplossing dakrenovatie. Of dit nu gaat om dakplaten van metaal of een ander soort dakbedekking, u kunt rekenen op een eerlijke en persoonlijke service. Neem contact met ons op!

Vrijblijvend advies nodig? Vul hier ons contact formulier in