Klanten over ons
Dakinspectie Elegast

Dakinspectie

Als ondernemer wilt u graag vooraf weten weten welke kostenposten u in de toekomst te wachten staan. Wat de daken van uw panden betreft is zo’n inspectie bij Elegast in goede handen. Wij kunnen uw daken inspecteren en een gedegen rapportage maken van de staat van uw daken. U krijgt inzicht in de mogelijke aankomende onderhoudskosten voor de komende jaren.  We hebben inmiddels een ruime ervaring en kennis van zaken. Op die manier kunt u de kosten voor het dakonderhoud probleemloos plannen en er tijdig een budget voor vrijmaken.

Waarom een dakinspectie laten uitvoeren?

Voorkomen is beter dan genezen wordt er vaak gezegd. Ook wat betreft het onderhoud van uw dak. Dakproblemen kunnen helaas altijd op een onvoorzien moment voorkomen. Dit gaat doorgaans gepaard met overlast, zoals lekkages, maar ook hoge kosten. Door regelmatig een dakinspectie te laten uitvoeren, zorgt u dat dakproblemen tijdig worden opgespoord. Zo kunnen kleine gebreken al snel worden verholpen, en voorkomt u dat uw dak op korte termijn moet worden vervangen. Het is daarom van belang dat uw dak door een professionele dakdekker wordt geïnspecteerd. 

 

Waarom kiezen voor Elegast?
Alle disciplines ( ook asbest ) in één hand
Waterdicht tijdens uw werkzaamheden
Beperkte overlast voor uw bedrijf
Specialisme in industriële dakrenovaties
Strakke coördinatie en tijdsplanning
Èèn verantwoordelijke partij
Kom in contact
Stuur een mail
h.vanheertum@elegast.eu
Vrijblijvend advies
Contactformulier versturen
Han van Heertum Sales Linkedin
Dakinspectie België

Het inspecteren van uw dak door Elegast

Elegast is al jaar en dag ervaren in het inspecteren van daken. Wij zijn met name gespecialiseerd in daken van industriële complexen, hallen en loodsen. Zo komen wij vrijblijvend bij u langs, doen een uitgebreide inspectie en geven een eerlijk advies op maat. Moeten er onderhoudswerkzaamheden worden verricht? Naast de dakinspectie staat Elegast klaar voor het onderhoud en eventuele renovatie van uw dak.

Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem contact met ons op.

Vrijblijvend advies nodig? Vul hier ons contact formulier in