Klanten over ons

Gevelrenovatie

Oude, maar goede bedrijfspanden kunnen een upgrade verkrijgen. Elegast kan de uitstraling van uw magazijn of werkplaats verbeteren. Eigenaren zien hun onroerend goed (financieel) worden opgewaardeerd.  Elegast heeft ruime ervaring met dit soort werkzaamheden, met opvallende metamorfoses als resultaat.

Vrijblijvend advies

Wanneer is het tijd voor gevelrenovatie?

Als eigenaar van een pand of industrieel complex wilt u dat uw gebouw een goede conditie behoud. Jarenlange aantasting aan de gevel door regen, zon en wind kan ervoor zorgen dat op termijn de gevel beschadigd raakt. Denk bijvoorbeeld aan het afbrokkelen van steen, gescheurd beton of verbrijzelde voegen. Om het origineel uiterlijk van de gevel te herstellen, kunt u kiezen voor gevelrenovatie. Elegast Dak en Gevel is gespecialiseerd in het renoveren van gevels voor complexere gebouwen, waaronder fabrieken en hallen.

Waarom kiezen voor Elegast?
Alle disciplines ( ook asbest ) in één hand
Waterdicht tijdens uw werkzaamheden
Beperkte overlast voor uw bedrijf
Specialisme in industriële dakrenovaties
Strakke coördinatie en tijdsplanning
Èèn verantwoordelijke partij
Kom in contact
Stuur een mail
h.vanheertum@elegast.eu
Vrijblijvend advies
Contactformulier versturen
Han van Heertum Sales Linkedin
VCA

Nieuwe bardage in één hand

Wij bieden u een totaalpakket aan diensten: we maken de plannen, leveren draagstructuren en gevelbekleding van de beste kwaliteit en monteren de nieuwe bardage. Voor een professionele restyling heeft u dus maar één partij nodig!

Wat onze klanten zeggen De reacties van onze klanten zijn onze graadmeter voor
Zoutman Industries

Zoutman Industries

Eternit vezelcement golfplaten dak geplaatst in opdracht van Zoutman NV.  Dakwerker Elegast heeft in Gent een nieuwbouw met ca. 28.000 m² met Eternit Golfplaten, profiel Ecolor Extra, geleverd en geplaatst.  Daarnaast heeft Elegast ca 600 m² lichtdoorlatende meerwandige Polycarbonaat beplating in gevels toegepast.

Bekijk dit project
Geleverde diensten: DakrenovatieGevelrenovatie
Spa Monopole Spa

Spa Monopole Spa

Elegast renoveerde 2 projecten voor Spa Monopole Spa. Circa 7.000 vierkante meter Eternit golfplaten daken werden vervangen door geïsoleerde, metalen sandwich dakpanelen. De watercapaciteit werd vergroot door de nieuwe goten groter en geïsoleerd in het nieuwe dak in te bouwen. Werkzaamheden werden voornamelijk vanaf in het gebouw geplaatste steigers gerealiseerd voor maximale bescherming van de bestaande machines.

Elegast Dak en Gevel is gespecialiseerd in bedrijfshalrenovatie.

Bekijk dit project
Geleverde diensten: Platte dakenEPDM

Grote werkzaamheden, weinig overlast

Natuurlijk moet u zo min mogelijk last ondervinden bij uw gevelrenovatie. Als team beschikken wij over alle kunde om alle werkzaamheden te verrichten zonder tussenkomt van andere partijen. Wij verzorgen dan ook een volledige renovatie, waarbij snel en vakkundig te werk gaan. Hierdoor ondervindt u zo min mogelijk overlast, zodat de dagelijkse bedrijfswerkzaamheden probleemloos kunnen worden gecontinueerd. 

Gevelrenovatie door Elegast

Wilt u kunnen rekenen op een specialist bij uw gevelrenovatie? Elegast Dak en Gevel biedt voor elke gebouw een totaaloplossing aan. Wij ontzorgen u volledig bij de volledige gevelrenovatie. Door ons deskundig team bent u gegarandeerd voor een kundige en snellere service. Voor dakwerken in Gent, Mechelen of Kortrijk bent u bij ons op het juiste adres. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden!

Vrijblijvend advies nodig? Vul hier ons contact formulier in