Klanten over ons
gevelrenovatie

Gevelrenovatie

Soms is een gevelrenovatie voldoende om een oud gebouw er weer fris uit te laten zien. Zo'n upgrade wordt tegenwoordig vaak toegepast om bedrijfspanden of kantoren aantrekkelijker te maken en zo hun waarde te verhogen. Elegast is al jaren specialist en voert renovaties van begin tot eind uit, inclusief asbestsanering. Voor een professionele restyling heeft u dus maar één aannemer nodig. Bent u benieuwd naar de expertise van Elegast? Wij vertellen u graag meer als specialist in totaaloplossingen!

Vrijblijvend advies

Wanneer is het tijd voor gevelrenovatie?

Als gevolg van natuurlijke elementen zoals wind, zon en regen kunnen bedrijfspanden en industriële complexen beschadigd raken. Verkruimeling van voegen, hele bakstenen die dreigen af te brokkelen en scheuren in stukken beton zijn slechts enkele voorbeelden. Wilt u een vochtwerende gevel die er weer toonbaar uitziet? Dan is het noodzakelijk om herstelwerkzaamheden uit te voeren. Elegast is uw vakman die de complete gevelrenovatie van uw bedrijfspand verzorgt!

Waarom kiezen voor Elegast?
Alle disciplines ( ook asbest ) in één hand
Waterdicht tijdens uw werkzaamheden
Beperkte overlast voor uw bedrijf
Specialisme in industriële dakrenovaties
Strakke coördinatie en tijdsplanning
Èèn verantwoordelijke partij
Kom in contact
Stuur een mail
h.vanheertum@elegast.eu
Vrijblijvend advies
Contactformulier versturen
Han van Heertum Sales Linkedin
gevelrenovatie bedrijven Elegast

Gevelrenovatie bedrijven door Elegast 

De gevels van veel bedrijfspanden en industriële complexen bestaan uit meerdere lagen. Het kan dus voorkomen dat bij een gevelrenovatie meerdere lagen gerenoveerd dienen te worden. Een eenvoudig gebouw heeft meestal maar één laag met bakstenen en voegen, kozijnen, vensterbanken en deuren - alle verdere verbindingen maken deel uit van deze eerste laag. Bij een gevelrenovatie moeten vele lagen hersteld worden en Elegast is daar de expert in. Met onze jarenlange ervaring passen wij reparatietechnieken toe die bestaan uit de combinatie van vakmanschap en het gebruik van de beste gereedschappen!

Wat onze klanten zeggen De reacties van onze klanten zijn onze graadmeter voor
Staalbeton - Groep van Roey

Staalbeton - Groep van Roey

Dakrenovatie door dakwerker Elegast van 3 werkplaatsen met  ca. 10.200  meter asbesthoudende Eternit golfplaten en levering en montage van metalen sandwich PIR dakpanelen.  De daglichtdoorlatende elementen zijn voorzien van een doorvalbeveiliging. Tevens is de bestaande gevelbekleding vervangen door lichtdoorlatende Polycarbonaat kanaalplaten en zijn de bestaande goten vervangen middels gegalvaniseerde staalplaat met PIR isolatie en EPDM dichting. 

Bekijk dit project
Zoutman Industries

Zoutman Industries

Eternit vezelcement golfplaten dak geplaatst in opdracht van Zoutman NV.  Dakwerker Elegast heeft in Gent een nieuwbouw met ca. 28.000 m² met Eternit Golfplaten, profiel Ecolor Extra, geleverd en geplaatst.  Daarnaast heeft Elegast ca 600 m² lichtdoorlatende meerwandige Polycarbonaat beplating in gevels toegepast.

Bekijk dit project
Geleverde diensten: DakrenovatieGevelrenovatie
gevelrenovatie Elegast

Meer dan gevelrenovatie alleen

Elegast biedt u een breed scala aan diensten, van aanleg tot onderhoud. Wij hebben alle benodigde disciplines onder één dak, zodat we alle bijkomende werkzaamheden zelfstandig kunnen oplossen. Wij realiseren een waterdicht gebouw tijdens uw werkzaamheden en beperken de overlast; uw bedrijfswerkzaamheden kunnen doorlopen zoals gepland. Daarnaast houden we ons aan een strakke tijdsplanning en nemen we onze verantwoordelijkheid waar nodig. 

gevelrenovatie Elegast

Gevelrenovatie door Elegast

Wilt u zeker zijn van topkwaliteit, maar weinig zorgen? Dan bent u bij Elegast Dak en Gevel aan het juiste adres. Wij geloven in totaaloplossingen waarin alle disciplines op elkaar zijn afgestemd. De gevel van uw bedrijfspand renoveren? Als gevelrenovatie specialist met alle disciplines onder één dak ontzorgen wij u van A tot Z!

Kom vandaag nog met ons in contact! Telefonisch via +31 77 308 15 20, h.vanheertum@elegast.eu of maak gebruik van het contactformulier. Onze professionals staan u graag te woord.

Voor dakwerken in Gent, MechelenKortrijk en meer bent u bij ons op het juiste adres. 

Vrijblijvend advies nodig? Vul hier ons contact formulier in