Klanten over ons

Nieuws bij Elegast

Alles te weten komen over het laatste nieuws rondom dak- en gevelrenovatie? U leest er meer over op deze pagina.

Vrijblijvend advies
Reiniging en onderhoud van uw Industriële Daken en Goten! 3 januari 2022

Bij interventies na waterproblematiek stelt Elegast meermaals vast dat er sprake is van vervuiling en achterstallig onderhoud aan goten en daken. Het is van belang dat uw goten en daken periodiek worden gereinigd zodat eventueel regenwater goed en snel kan worden afgevoerd. Elegast kan het jaarlijks reinigen van goten en daken voor u compleet verzorgen. Wij kunnen op uw persoonlijke behoefte afgestemde reinigings- en onderhoudswerken aanbieden.  Op deze wijze krijgt u tevens meer inzicht in de conditie van uw goten en daken!

Renovatie van een Vezelcement Fabriek 9 december 2021

Elegast heeft onlangs een renovatie gerealieerd van een vezelcement fabriek. Hierbij werden de daken en gevels gerenoveerd met uiteraard vezelcement golfplaten. Tevens werden lichtdoorlatende lichtstraten in de nieuwe daken geplaatst en werden werken aan de staalconstructie en goten verricht. 

Betere kansen voor industriële dakrenovatie met solar 23 november 2021

Voor diverse daken in Vlaanderen blijken terug opnieuw kansen om soms een deel van de (dak-) renovatiekosten te laten worden gedragen door te investeren in zonnepanelen. Bij een dak geschikt voor het plaatsen van zonnepanelen kunt u met uw zonnepanelen  genieten van verduurzaming en besparing op uw stroomkosten. 

Warehouse met geïsoleerde sandwich dakelementen in Antwerpen 11 november 2021

In de Antwerpse Haven heeft Elegast een dakrenovatie met 13.000 m2 sandwichpanelen in voorbereiding.  De bestaande dakbedekking zal worden gedemonteerd en afgevoerd. Vervolgens zullen nieuwe metalen sandwich dakelementen worden geplaatst. Middels de witte binnenzijde van de dakpanelen heeft het magazijn straks weer een fraaie en frisse uitstraling.

 

Dakrenovatie in Dortmund volgens TRGS 519 3 november 2021

Dakrenovatie van een manege in Dortmund met asbesthoudende golfplaten volgens TRGS 519. Elegast Dach und Fassaden GmbH heeft de asbestcement golfplaten van dak en gevels verwijderd. Vervolgens zijn nieuwe Eternit golfplaten op het dak geplaatst en werden de gevels uitgevoerd met enkelwandige metalen gevelbekleding. 

Valbeveiliging voor industriële metalen en golfplaten daken! 13 oktober 2021

Voor het veilig te kunnen betreden van uw industriële daken kan Elegast diverse veiligheidsvoorzieningen leveren en plaatsen. Door deze voorzieningen te plaatsen zijn uw industriële daken en goten jaarlijks veilig te reinigen en onderhouden. Elegast kan ook periodiek dergelijke reinigings- en onderhoudswerken aan daken en goten aanbieden!

Zijn uw Industriële Goten en Daken winterproof? 29 september 2021

Bij interventies stelt Elegast bij waterproblematiek meermaals vast dat er sprake is van vervuiling en achterstallig onderhoud aan daken en goten.  Het is belangrijk dat uw goten en daken periodiek worden gereinigd zodat eventueel regenwater goed en snel kan wegstromen.  Elegast kan het jaarlijks reinigen van goten en daken voor u compleet verzorgen.  Wij kunnen op uw persoonlijke behoefte afgestemde reinigings- en onderhoudswerken aanbieden.  

Elegast voor uw renovatie van industriële platte daken en lichtstraten! 17 september 2021

Heeft u behoefte aan industriële renovatie van platte daken of lichtstraten in het dak van uw magazijn of werkatelier?  Neem vrijblijvend contact met ons op!  Elegast Dak en Gevel, Han van Heertum 

Renovatie werken door Elegast Dach und Fassaden GmbH in Beckum 9 september 2021

Renovatie door Elegast Eternit met vezelcement golfplaten toegepast in daken en gevels. Daarnaast werden lichtdoorlatende lichtstraten in de nieuwe daken geplaatst om bij te dragen aan een prettige arbeidsomgeving en werden werkzaamheden aan de staalconstructie. Tevens werden nieuwe goten voorzien.

Dakwerken met asbestplaten conform TRGS 519 (Duitsland) 20 augustus 2021

Elegast Dach und Fassaden GmbH heeft voor Tennisclub Brilon 1907 in Brilon een totaaloplossing gerealiseerd door asbesthoudende golfplaten van daken en gevels te verwijderen en hiervoor nieuwe geïsoleerde metalen sandwichpanelen te plaatsen.

Kom in contact
Stuur een mail
h.vanheertum@elegast.eu
Vrijblijvend advies
Contactformulier versturen
Han van Heertum Sales Linkedin
VCA
Vrijblijvend advies nodig? Vul hier ons contact formulier in