Klanten over ons

Nieuws bij Elegast

Alles te weten komen over het laatste nieuws rondom dak- en gevelrenovatie? U leest er meer over op deze pagina.

Vrijblijvend advies
Gebruik overheidssubsidies voor dakrenovatie met fotovoltaïsche panelen in Duitsland! 9 mei 2022

Gebruik overheidssubsidies voor dakrenovatie met fotovoltaïsche panelen in Duitsland!  Wij kunnen u persoonlijk advies en informatie verstrekken en een geheel vrijblijvende aanbieding aanreiken.

Vlaanderen: Premie voor verwijderen asbest en installatie zonnepanelen! 21 april 2022

Vlaanderen telt meer dan 350.000 niet-residentiële gebouwen, zoals magazijnen, loodsen en werkateliers waarvan de daken asbest bevatten. De “asbest en PV premie niet-verwarmde gebouwen” geldt uitsluitend voor eigenaars van niet-verwarmde niet-woongebouwen die hun dak in 2022 asbestvrij maken en voor 2024 zonnepanelen leggen. 

Industriële daken elke dag waterdicht renoveren! 16 maart 2022

De risico’s voor uw machines kunnen wij beperken door industriële daken dagelijks waterdicht te renoveren.

Dakrenovatie in Antwerpse haven afgerond 7 februari 2022

Elegast heeft de dakrenovatie van een magazijn met 13.000 m2 nieuwe sandwichpanelen in de Antwerpse haven afgerond. Bij dit project werd de bestaande dakbedekking gedemonteerd en afgevoerd. Daarna werden er nieuwe metalen sandwich dakelementen geplaatst. Door de witte binnenzijde van de dakpanelen heeft het magazijn weer een fraaie en frisse uitstraling.

Reiniging en onderhoud van uw Industriële Daken en Goten! 3 januari 2022

Bij interventies na waterproblematiek stelt Elegast meermaals vast dat er sprake is van vervuiling en achterstallig onderhoud aan goten en daken. Het is van belang dat uw goten en daken periodiek worden gereinigd zodat eventueel regenwater goed en snel kan worden afgevoerd. Elegast kan het jaarlijks reinigen van goten en daken voor u compleet verzorgen. Wij kunnen op uw persoonlijke behoefte afgestemde reinigings- en onderhoudswerken aanbieden.  Op deze wijze krijgt u tevens meer inzicht in de conditie van uw goten en daken!

Renovatie van een Vezelcement Fabriek 9 december 2021

Elegast heeft onlangs een renovatie gerealieerd van een vezelcement fabriek. Hierbij werden de daken en gevels gerenoveerd met uiteraard vezelcement golfplaten. Tevens werden lichtdoorlatende lichtstraten in de nieuwe daken geplaatst en werden werken aan de staalconstructie en goten verricht. 

Betere kansen voor industriële dakrenovatie met solar 23 november 2021

Voor diverse daken in Vlaanderen blijken terug opnieuw kansen om soms een deel van de (dak-) renovatiekosten te laten worden gedragen door te investeren in zonnepanelen. Bij een dak geschikt voor het plaatsen van zonnepanelen kunt u met uw zonnepanelen  genieten van verduurzaming en besparing op uw stroomkosten. 

Warehouse met geïsoleerde sandwich dakelementen in Antwerpen 11 november 2021

In de Antwerpse Haven heeft Elegast een dakrenovatie met 13.000 m2 sandwichpanelen in voorbereiding.  De bestaande dakbedekking zal worden gedemonteerd en afgevoerd. Vervolgens zullen nieuwe metalen sandwich dakelementen worden geplaatst. Middels de witte binnenzijde van de dakpanelen heeft het magazijn straks weer een fraaie en frisse uitstraling.

 

Dakrenovatie in Dortmund volgens TRGS 519 3 november 2021

Dakrenovatie van een manege in Dortmund met asbesthoudende golfplaten volgens TRGS 519. Elegast Dach und Fassaden GmbH heeft de asbestcement golfplaten van dak en gevels verwijderd. Vervolgens zijn nieuwe Eternit golfplaten op het dak geplaatst en werden de gevels uitgevoerd met enkelwandige metalen gevelbekleding. 

Valbeveiliging voor industriële metalen en golfplaten daken! 13 oktober 2021

Voor het veilig te kunnen betreden van uw industriële daken kan Elegast diverse veiligheidsvoorzieningen leveren en plaatsen. Door deze voorzieningen te plaatsen zijn uw industriële daken en goten jaarlijks veilig te reinigen en onderhouden. Elegast kan ook periodiek dergelijke reinigings- en onderhoudswerken aan daken en goten aanbieden!

Kom in contact
Stuur een mail
h.vanheertum@elegast.eu
Vrijblijvend advies
Contactformulier versturen
Han van Heertum Sales Linkedin
VCA
Vrijblijvend advies nodig? Vul hier ons contact formulier in