Klanten over ons

Nieuws bij Elegast

Alles te weten komen over het laatste nieuws rondom dak- en gevelrenovatie? U leest er meer over op deze pagina.

Vrijblijvend advies
Valbeveiliging voor industriële metalen en golfplaten daken! 13 oktober 2021

Voor het veilig te kunnen betreden van uw industriële daken kan Elegast diverse veiligheidsvoorzieningen leveren en plaatsen. Door deze voorzieningen te plaatsen zijn uw industriële daken en goten jaarlijks veilig te reinigen en onderhouden. Elegast kan ook periodiek dergelijke reinigings- en onderhoudswerken aan daken en goten aanbieden!

Zijn uw Industriële Goten en Daken winterproof? 29 september 2021

Bij interventies stelt Elegast bij waterproblematiek meermaals vast dat er sprake is van vervuiling en achterstallig onderhoud aan daken en goten.  Het is belangrijk dat uw goten en daken periodiek worden gereinigd zodat eventueel regenwater goed en snel kan wegstromen.  Elegast kan het jaarlijks reinigen van goten en daken voor u compleet verzorgen.  Wij kunnen op uw persoonlijke behoefte afgestemde reinigings- en onderhoudswerken aanbieden.  

Elegast voor uw renovatie van industriële platte daken en lichtstraten! 17 september 2021

Heeft u behoefte aan industriële renovatie van platte daken of lichtstraten in het dak van uw magazijn of werkatelier?  Neem vrijblijvend contact met ons op!  Elegast Dak en Gevel, Han van Heertum 

Renovatie werken door Elegast Dach und Fassaden GmbH in Beckum 9 september 2021

Renovatie door Elegast Eternit met vezelcement golfplaten toegepast in daken en gevels. Daarnaast werden lichtdoorlatende lichtstraten in de nieuwe daken geplaatst om bij te dragen aan een prettige arbeidsomgeving en werden werkzaamheden aan de staalconstructie. Tevens werden nieuwe goten voorzien.

Dakwerken met asbestplaten conform TRGS 519 (Duitsland) 20 augustus 2021

Elegast Dach und Fassaden GmbH heeft voor Tennisclub Brilon 1907 in Brilon een totaaloplossing gerealiseerd door asbesthoudende golfplaten van daken en gevels te verwijderen en hiervoor nieuwe geïsoleerde metalen sandwichpanelen te plaatsen.

Financieringskansen voor industriële dakrenovatie met zonnepanelen! 21 juli 2021

Er blijken voor diverse daken in Vlaanderen terug opnieuw kansen waarbij een deel van de (dak-) renovatiekosten kunnen worden gedragen door een investeerder in zonnepanelen.  Bij een geschikt dak, waarbij de investeerder tenminste ca. 3.000m2 zonnepanelen kan plaatsen en exploiteren, kan de verbruiker onder het dak genieten van verduurzaming en besparing op stroomkosten.  Na een nader overeen te komen periode kan het solar systeem worden overgedragen aan de eigenaar van het pand. 

 

Renovatieverplichting bij verkoop niet-residentiële gebouwen 9 juli 2021

De Vlaamse regering voert een renovatieverplichting in voor niet-residentiële gebouwen zoals bedrijfsruimten en kantoorgebouwen. Wie vanaf 1 januari 2022 de nieuwe eigenaar, opstalhouder wordt van een niet-residentieel gebouw dat nog niet voldoet, zal binnen de 5 jaar na het verwerven het o.a. het dak moeten isoleren en dus wellicht renoveren. 

 

Asbest saneren en isoleren met premie Vlaanderen? 3 juni 2021

Wenst u industriële daken en bardage te renoveren met kansen op premie? Momenteel kan de combinatie van asbest saneren en isoleren in Vlaanderen kansen bieden op premie!  Wij gaan graag persoonlijk met u in gesprek!

Kom in contact
Stuur een mail
h.vanheertum@elegast.eu
Vrijblijvend advies
Contactformulier versturen
Han van Heertum Sales Linkedin
VCA
Vrijblijvend advies nodig? Vul hier ons contact formulier in