Klanten over ons

Renovatie industriële daken

Voor de renovatie van industriële daken schakelt u natuurlijk Elegast Dak en Gevel in. Wij zijn namelijk gespecialiseerd in industriële dakrenovaties voor bijvoorbeeld werkplaatsen, bedrijfshallen, opslagloodsen, magazijnen en andere industriële complexen. Voor uw dakrenovatie wilt u natuurlijk altijd een specialist inschakelen. Dat doet u met Elegast Dak en Gevel!

Efficiënte renovatie van industriële daken door Elegast 

Voor een specialistische en efficiënte renovatie van industriële daken, gaat u naar Elegast Dak en Gevel. Wij bieden u namelijk verschillende voordelen. Wij bieden u totaaloplossingen waarin alle disciplines 100% op elkaar afgestemd zijn. Schakelt u ons in, dan heeft u dus maar één contactpersoon en hoeft u dus ook maar met één bedrijf te communiceren. Daarnaast zorgen wij er in onderling overleg voor dat het verwijderings- en bouwproces weinig tot geen productiestagnatie oplevert. Wij kunnen namelijk opbouwen tijdens de sloop; als wij bijvoorbeeld 500 m2 dak verwijderden, kunnen wij daar dagelijks ook 500 m2 dak voor terugplaatsen. Zo wordt er veel tijd gewonnen en is er minder risico voor uw activiteiten in uw gebouw. 

Waarom kiezen voor Elegast?
Alle disciplines ( ook asbest ) in één hand
Waterdicht tijdens uw werkzaamheden
Beperkte overlast voor uw bedrijf
Specialisme in industriële dakrenovaties
Strakke coördinatie en tijdsplanning
Èèn verantwoordelijke partij
Kom in contact
Stuur een mail
h.vanheertum@elegast.eu
Vrijblijvend advies
Contactformulier versturen
Han van Heertum Sales Linkedin
VCA

Minimale stagnatie

Bij de renovatie van industriële daken zorgen wij er dus altijd voor dat u minimale stagnatie van uw productieproces ondervindt. Zo bespaart u tijd, kosten en overlast. Als we een scheiding plaatsen voor de nacht, dan maken we dit volledig waterdicht. Zo is ontruiming van uw loods ook niet nodig. Vraag online een offerte aan of neem contact met ons op door te bellen naar +31(0)77 308 15 20.

Vrijblijvend advies nodig? Vul hier ons contact formulier in