Klanten over ons
industriele-golfplaten

Industriële golfplaten

Voor het laten plaatsen van industriële golfplaten op uw dak schakelt u Elegast Dak en Gevel in. Wij zijn namelijk al jaren specialist op het gebied van dakrenovatie en nieuwbouw, speciaal gericht op industriële complexen zoals magazijnen, opslagloodsen, werkplaatsen en bedrijfshallen. Wij zorgen altijd voor een flexibele totaaloplossing en een strakke planning om u optimaal van dienst te kunnen zijn.

Industriële golfplaten voor uw magazijn, werkatelier en opslagloodsen

Wij maken bij dakrenovatie of nieuwbouw daken vaak gebruik van vezelcement golfplaten. Dit zijn sterke vezelcement golfplaten die uitermate geschikt zijn voor daken van industriële complexen. Ze beschikken over verschillende voordelen. Zo zijn ze erg geschikt voor opslagloodsen of werkateliers  waar een hogere luchtvochtigheid is, vormen ze een zeer economische dakbedekking en zijn ze in hoge mate resistent tegen agressieve stoffen.

Waarom kiezen voor Elegast?
Alle disciplines ( ook asbest ) in één hand
Waterdicht tijdens uw werkzaamheden
Beperkte overlast voor uw bedrijf
Specialisme in industriële dakrenovaties
Strakke coördinatie en tijdsplanning
Èèn verantwoordelijke partij
Kom in contact
Stuur een mail
h.vanheertum@elegast.eu
Vrijblijvend advies
Contactformulier versturen
Han van Heertum Sales Linkedin
industriële golfplaten

Zo min mogelijk overlast

Bij het plaatsen van industriële daken of golfplaten bij nieuwbouw of tijdens dakrenovatie, zorgt Elegast Dak en Gevel er altijd voor dat uw productieproces hiervan zo min mogelijk overlast ondervindt. Zo beginnen we tijdens de sloop al met plaatsen van de golfplaten waardoor we tijd en geld besparen. Als oplossing voor ‘s nacht plaatsen we waterdichte afscheidingen zodat uw loods, magazijn of werkplaats niet ontruimd hoeft te worden. Neem voor meer informatie contact met ons op door te bellen naar +31(0)77 308 15 20, of vraag gemakkelijk online en vrijblijvend een offerte aan.

Vrijblijvend advies nodig? Vul hier ons contact formulier in