Klanten over ons
dakrenovatie Antwerpen

Dakrenovatie Antwerpen

Voor professionele dakrenovatie van industriële complexen schakelt u Elegast Dak en Gevel in Antwerpen in. Dakrenovatie is altijd een specifieke klus en vereist maatwerk. Wij zijn dan ook specialist op het gebied van renovaties van daken en bardage werken voor bedrijfshallen, opslagloodsen, werkplaatsen, magazijnen en andere industriële complexen. Wij nemen graag uw gehele project onder handen en bieden altijd een totaaloplossing. Zo heeft u alles veilig bij één aannemer en uit kunt u gaan van een efficiënt proces.

Dakrenovatie door Elegast Dak en Gevel in Antwerpen

Heeft u professionele vakmensen nodig voor een dakrenovatie nabij Antwerpen? Neem dan direct contact op met Elegast Dak en Gevel!  Geheel vrijblijvend bekijken uw pand en de staat van uw dak, om vast te stellen wat precies het probleem en uw behoefte is. Als blijkt dat er een dakrenovatie nodig is, dan kunnen wij geheel vrijblijvend een aanbieding voor u maken! 

Waarom kiezen voor Elegast?
Alle disciplines ( ook asbest ) in één hand
Waterdicht tijdens uw werkzaamheden
Beperkte overlast voor uw bedrijf
Specialisme in industriële dakrenovaties
Strakke coördinatie en tijdsplanning
Èèn verantwoordelijke partij
Kom in contact
Stuur een mail
h.vanheertum@elegast.eu
Vrijblijvend advies
Contactformulier versturen
Han van Heertum Sales Linkedin
Antwerpse dakwerken

Efficiënte dakrenovatie

Wij zorgen altijd voor de meest efficiënte manier van dakrenovatie in de omgeving van Antwerpen. Wij begrijpen namelijk dat u uw productieproces niet stil wilt leggen en zo min mogelijk onderlast wilt ondervinden van de renovatie. Daarom beginnen we tijdens de sloop al met de opbouw. Zo bespaart u geld en tijd en ondervindt u zo min mogelijk overlast. In de nacht zorgen we voor een waterdichte afscheiding zodat u uw loods, magazijn of werkplaats ook niet leeg hoeft te halen en u de volgende dag gewoon weer aan de slag kunt. Vraag meteen een offerte aan of neem voor meer informatie contact met ons op door te bellen naar +31(0)77 308 15 20.

Bekijk onze projecten, zoals WDT loodsen in Antwerpen of Zoutman Industries en laat u verbazen over de mogelijkheden!

Vrijblijvend advies nodig? Vul hier ons contact formulier in