Klanten over ons
Dakrenovatie

Is uw dak toe aan nieuwe dakbedekking? Ouderdom, lekkages of een slechte isolatie zijn redenen om uw dak te laten renoveren. Denkt u ook aan asbest gevolgschade wat bij verzekeraars vrijwel niet meer te verzekeren valt!  Elegast Dak en Gevel is gespecialiseerd in een totaaloplossing voor dakrenovaties voor grote industriële panden, zoals fabriekshallen of werkateliers. 

Meer informatie
Gevelrenovatie

Oogt de gevel van uw bedrijf niet meer zoals u wilt? Of is de gevel van uw bedrijf beschadigd? Voor een nieuw, fris uiterlijk van uw pand of complex schakelt u Elegast Dak en Gevel in. Wij verzorgen vakkundige gevelrenovatie.

Meer informatie

Dakrenovatie door specialisten

Heeft u last van lekkage, is uw dak beschadigd of bestaat uw dak uit asbest? Het zijn allemaal redenen om te kiezen voor dakrenovatie. Het renoveren van uw dak is een duurzame investering die uw pand een nieuwe uiterlijk geeft én tevens de energiekosten verlaagd. Elegast Dak en Gevel is gespecialiseerd in dakrenovatie van grote, complexe gebouwen, waaronder hallen en fabrieken. Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem contact met ons op!

Waarom kiezen voor Elegast?
Alle disciplines ( ook asbest ) in één hand
Waterdicht tijdens uw werkzaamheden
Beperkte overlast voor uw bedrijf
Specialisme in industriële dakrenovaties
Strakke coördinatie en tijdsplanning
Èèn verantwoordelijke partij
Kom in contact
Stuur een mail
h.vanheertum@elegast.eu
Vrijblijvend advies
Contactformulier versturen
Han van Heertum Sales Linkedin
VCA

Gevelrenovatie

Tevens is uw gevel de schil van uw pand. Met de huidige gevelpanelen kunt u uw pand weer optimaal isoleren en laten aansluiten bij de energiewaarden die nu gelden. Tevens komt het vaker voor dat er panelen door welke oorzaak dan ook vervangen dienen te worden. Ook dit kunnen wij voor u realiseren. Elegast is een specialist in het renoveren van dak en gevel van eenvoudige maar ook zeer complexe bedrijfspanden, fabrieken en hallen.
 

Ontdek de mogelijkheden van dak- en gevelrenovatie

Wilt u graag meer weten over de mogelijkheden van dak- en gevelrenovatie door Elegast? Wij leggen u er graag meer over uit. Neem contact met ons op. Wij maken ook voor u gratis en vrijblijvend een offerte op maat aan.

Vrijblijvend advies nodig? Vul hier ons contact formulier in