Nieuws en media
nl
nldebe
Renovatie en Onderhoud
van Industriële Daken en Gevels

Dak reparatie en onderhoud

Dakreparatie en onderhoud

Wanneer u over een eigen bedrijf beschikt, is een beschadigd dak geen prettige aangelegenheid. Waarschijnlijk staan binnen uw bedrijf, bedrijfshal of loods veel waardevolle spullen opgeslagen;  die u niet beschadigd wil hebben. Een beschadigd dak dient dus snel gedicht te worden. Elegast is een gespecialiseerde dakwerker voor bedrijfspanden. Schade aan het dak van uw bedrijf kan ontstaan door bijvoorbeeld daklekkage, ouderdom of stormschade. Wanneer de beschadiging door ouderdom is ontstaan, blijft het vaak niet bij de beschadiging, maar zullen er op meerdere plekken beschadigingen gaan optreden in de toekomst. Ook wanneer het dak gerenoveerd moet worden bent u bij Elegast in goede handen.

Gespecialiseerde dakwerker 

Elegast is een dakwerker dat preventief onderhoud maar ook een dakreparatie kan uitvoeren bij uw loods, bedrijfshal, magazijn of ander bedrijfspand. Wij hebben zeer gespecialiseerde medewerkers in dienst die het dak goed zullen bekijken om te kijken naar de beste en kostengunstige manier om uw dak te repareren. Ook zullen zij de staat van het dak van uw bedrijf goed bekijken om zo te kijken of uw dak in de toekomst meerdere reparaties nodig zal hebben en of het gunstiger is om voor een dakrenovatie te kijken. Bij Elegast hebben wij reeds vele dakreparaties bij bedrijven uitgevoerd. Afgezien van de omvang of vorm van uw bedrijfspand, Elegast is in staat uw dak op een juiste manier te repareren.

Elegast dakwerkers maken uw bedrijf klaar voor de toekomst

Voor onze dakreparaties en dakrenovaties maken wij gebruik van de beste materialen. Ook kunnen wij golfplaten vervangen en leggen, afhankelijk van uw wensen. Het is bij Elegast ook mogelijk om een dakinspectie te doen om zo uw toekomstige kosten voor het dak in kaart te brengen. Aan de hand daarvan wordt tezamen met u gekeken wat de beste optie is: de beschadiging repareren of kiezen voor een dakrenovatie. Bij Elegast krijgt u professionele en betrouwbare begeleiding zodat het dak van uw bedrijf en uw bedrijf klaar zijn en blijven voor de toekomst. Informeer nu naar de mogelijkheden en kosten!

Han v Heertum:
Carlo Vercoulen:
Christian Kurtz: