Nieuws en media
nl
nldebe
Renovatie en Onderhoud
van Industriële Daken en Gevels

Dakdekker

Dakwerker “Elegast Dak en Wand”

Welkom bij Elegast Dak en Wand. Wij zijn een veelzijdige dakwerker  die zich gespecialiseerd heeft dakdekkerswerken gericht op de industriële markt in België,  Duitsland en Nederland. Wij doen uitsluitend dakdekken voor bedrijfspanden, opslagloodsen en grote industriële panden en hallen.

Dakdekker industriële panden

Is uw bedrijfshal, magazijn of industriële loods toe aan een nieuw dak? Moet uw oude dak verwijderd worden? Is er onderhoud of renovatie nodig aan het dak van uw bedrijf? Heeft u te maken met asbest in het dak dat verwijderd moet worden? Dan is Elegast Dak en Wand uw dakspecialist waarnaar u op zoek bent. Bent u geïnteresseerd in onze diensten, neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op.

Degelijke en duurzame dakbedekking

Slijtage van daken is een dure aangelegenheid, daarom werken we bij Elegast Dak en Wand met de beste merken en  materialen om u een duurzaam en kwalitatief goed dak te leveren dat jarenlang mee gaat. We werken met vele soorten materialen, die zowel voor nieuwbouwprojecten als oudere panden zeer geschikt zijn. Afwijkende daken zijn geen probleem voor ons en ook de omvang van het pand is wederom geen enkel probleem. Bij Elegast Dak en Wand bent u verzekerd van  betrouwbaarheid en betaalbaarheid.

Elegast Dak en Wand: uw dakdekker!

Welke dakbedekking u ook zoekt voor uw bedrijf of loods, Elegast biedt u vakwerk op maat. We bieden zelfs brandwerende bekledingen aan alsmede op maat gemaakte goten van kwalitatief uitstekend materiaal. Wij bieden u duurzame dakbedekkingen tegen zeer lage prijzen. Een nieuw dak of een renovatie aan het dak van uw bedrijfspand, magazijn, loods of industriële hal kan een prijzige aangelegenheid zijn, zeker wanneer dit niet goed gebeurt.

Voor een duurzame, betrouwbare en betaalbare dakdekker bent u bij Elegast Dak en Wand aan het juiste adres. Maak een afspraak en wij komen bij u langs voor een inventarisatie.

Elegast Dak en Wand: uw nummer één bedrijfsdakdekker!

 

Han v Heertum:
Carlo Vercoulen:
Christian Kurtz: