Nieuws en media
nl
nldebe
Renovatie en Onderhoud
van Industriële Daken en Gevels

Dak schuur

Dak op uw loods of schuur?

Welkom bij Elegast, wij zijn de nummer 1 specialist in het renoveren van loodsen, schuren, bedrijfshallen en ander groot vastgoed. Heeft u een loods waar een nieuw dak op moet of geheel gerenoveerd moet worden, neemt u dan contact met ons op.

Veel bedrijven hebben een loods als bedrijfspand of als opslagplaats. Een loods dient natuurlijk over een geschikt dak te beschikken. Bij Elegast kunt u terecht voor de renovatie van het bestaande dak. Elegast maakt gebruikt van de meest geschikte en duurzame materialen van A merken. Zo maken wij gebruik van metalen dakbedekking en vezelcement golfplaten.  Dat maak Elegast de all-round specialist in het plaatsen van daken van bedrijfspanden!

Afwijkende constructies en hellende daken van uw loods 

Dakwerker Elegast is al vele jaren gespecialiseerd in bedrijfspanden met grotere en afwijkende vormen.  Door onze jarenlange ervaring en expertise zijn wij in staat voor ieder bedrijf, ongeacht vorm of omvang, een passend dak en een geschikte gevel te maken. Wij zijn vooral gespecialiseerd in de isolatie, renovatie en reparatie van hellende daken en gevels.  Elegast is de renovatie specialist waar u naar op zoek bent. 

Dak van uw loods door Elegast

Het dak van uw loods als bedrijfspand laat u isoleren, repareren, renoveren of ontwikkelen door Elegast. Onze jarenlange ervaring en up-to-date kennis maakt ons de specialist en het dekken van daken op schuren. Wij zijn een dakwerker die gespecialiseert is in het dekken van daken van bedrijfspanden in België, Nederland en Duitsland. Maak een afspraak of vraag geheel vrijblijvend een offerte aan!

Han v Heertum:
Carlo Vercoulen:
Christian Kurtz: