Nieuws en publicaties
nl
nldebe
Renovatie en Nieuwbouw
van Industriële Daken en Gevels
Asbestsanering van bedrijfsdaken in Nederland gaat worden afgedwongen >>

Specialist voor renovatie industriële daken


Dakrenovatie Antwerpen

Voor professionele dakrenovatie van industriële complexen schakelt u Elegast Dak en Gevel in Antwerpen in. Dakrenovatie is altijd een specifieke klus en vereist maatwerk. Wij zijn dan ook specialist op het gebied van renovaties van daken en bardage werken voor bedrijfshallen, opslagloodsen, werkplaatsen, magazijnen en andere industriële complexen. Wij nemen graag uw gehele project onder handen en bieden altijd een totaaloplossing. Zo heeft u alles veilig bij één aannemer en uit kunt u gaan van een efficiënt proces.

Dakrenovatie door Elegast Dak en Gevel in de omgeving van Antwerpen

Heeft u professionele vakmensen nodig voor dakrenovatie in de omgeving van Antwerpen? Neem dan direct contact op met Elegast Dak en Gevel! Wij voeren graag eerst een dakinspectie uit, om te controleren wat precies het probleem is. Als blijkt dat er een dakrenovatie nodig is, dan voeren wij deze zo efficiënt mogelijk voor u uit!

Efficiënte dakrenovatie

Wij zorgen altijd voor de meest efficiënte manier van dakrenovatie in de omgeving van Antwerpen. Wij begrijpen namelijk dat u uw productieproces niet stil wilt leggen en zo min mogelijk onderlast wilt ondervinden van de renovatie. Daarom beginnen we tijdens de sloop al met de opbouw. Zo bespaart u geld en tijd en ondervindt u zo min mogelijk overlast. In de nacht zorgen we voor een waterdichte afscheiding zodat u uw loods, magazijn of werkplaats ook niet leeg hoeft te halen en u de volgende dag gewoon weer aan de slag kunt. Vraag meteen een offerte aan of neem voor meer informatie contact met ons op door te bellen naar +31(0)77 308 15 20.

 

Bezoekers van deze pagina vonden de volgende pagina's ook interessant:
Metalen dakelementen | Eternit dakplaten | Industrie golfplaten

Vrijblijvende offerte aanvraag

 

Elegast biedt u

  • Alle disciplines (ook asbest) in één hand
  • Waterdicht tijdens uw werkzaamheden
  • Beperkte overlast voor uw bedrijf
  • Specialisme in industriële dakrenovaties
  • Strakke coördinatie en tijdsplanning
  • Één verantwoordelijke partij

Zoek op onze website:

Han v Heertum:
Carlo Vercoulen:
Christian Kurtz: