Nieuws en publicaties
nl
nldebe
Renovatie en Nieuwbouw
van Industriële Daken en Gevels
Asbestsanering van bedrijfsdaken in Nederland gaat worden afgedwongen >>

Specialist voor renovatie industriële daken


Bedrijfspand renoveren


Kan uw bedrijfsgebouw een renovatie gebruiken of bent u al van plan uw bedrijfspand te laten renoveren? Dan bent u bij Elegast aan het juiste adres. Wij verzorgen een professionele dakrenovatie en gevelrenovatie voor woningen en kantoorpanden. Hiermee nemen wij u als eigenaar van het pand alle zorg uit handen. Voor zowel grote en complexte renovatieklussen als de kleinere opdrachten gaan wij graat met u om tafel zitten. Een renovatie kan immers beter overgelaten worden aan een echte specialist met de nodige kennis.

Een bedrijfsgebouw renovatie plannen en uw bedrijfspand laten renoveren

Bij Elegast is geen renovatieklus te gek. Wij hebben een naam opgebouwd in omvangrijke opdrachten. Zodra u uw bedrijfspand laat renoveren, nemen wij de volledige restyling op ons en verwijderen we (indien nodig) de oude (asbest)gevels. Tijdens de restyling heeft u de keuze uit diverse materialen en afwerkingen, zodat de restyling volledig naar uw wens en voorkeur wordt uitgevoerd. Hierdoor weet u zeker dat uw bedrijfsgebouw er na de dakrenovatie of gevelrenovatie geweldig uit ziet. Wij begrijpen namelijk, net als u, dat een upgrade van de gevel kantoorpanden een stuk aantrekkelijker maakt.

Wij hopen u snel te ontmoeten

Bent u geïnteresseerd in onze werkwijze? Dan gaan wij graag een samenwerking met u aan. We begrijpen echter goed dat u eerst meer informatie wenst te ontvangen over het renoveren van uw bedrijfspand voordat u gaat voor een bedrijfsgebouw renovatie. Hiervoor kunt u eenvoudig contact met ons opnemen. U kunt bij ons vrijblijvend een offerte aanvragen, informatie verkrijgen, een afspraak maken of telefonisch met ons in contact komen. U kunt ons telefonisch bereiken via 31(0)77 308 15 20.


 

Bezoekers van deze pagina vonden de volgende pagina's ook interessant:
Asbest golfplaten | Industriële dakwerken | Vezelcement golfplaten

Vrijblijvende offerte aanvraag

 

Elegast biedt u

  • Alle disciplines (ook asbest) in één hand
  • Waterdicht tijdens uw werkzaamheden
  • Beperkte overlast voor uw bedrijf
  • Specialisme in industriële dakrenovaties
  • Strakke coördinatie en tijdsplanning
  • Één verantwoordelijke partij

Zoek op onze website:

Han v Heertum:
Carlo Vercoulen:
Christian Kurtz: