Nieuws en publicaties
nl
nldebe
Renovatie en Nieuwbouw
van Industriële Daken en Gevels
Asbestsanering van bedrijfsdaken in Nederland gaat worden afgedwongen >>

Specialist voor renovatie industriële daken


Asbest golfplaten

Bent u op zoek naar een betrouwbaar bedrijf voor het verwijderen van asbest golfplaten? Elegast staat garant voor een veilige en gecertificeerde asbestverwijdering in Nederland, Duitsland en België. Naast asbestverwijdering verzorgen wij ook de volledige verzorging voor daken, zorgen wij voor gevelstyling, dakrenovatie en gevelrenovatie.

Het verwijderen van asbest golfplaten door Elegast

Bij Elegast zijn we gespecialiseerd om uw asbestcement houdende golfplaten te kunnen verwijderen. De grootte van het project is voor ons geen probleem; ook voor gecompliceerde projecten met grote hoeveelheden asbest golfplaten kunt u bij ons terecht. Uiteraard kunnen wij na het verwijderen van asbestdaken een nieuwe dakbedekking voor u monteren. Dit kunnen wij zelfs al voor u doen op de dag dat een deel van het asbesthoudende dak wordt verwijderd! Doordat wij samenwerken met de monteurs van de dakbedekking kan uw pand gedurende het project dagelijks waterdicht opgeleverd worden. Want wij begrijpen wat u belangrijk vindt; uw asbesthoudende dak wordt door ons snel en veilig vervangen wordt.

Geïnteresseerd? Neem contact met ons op!

Wilt u graag meer informatie ontvangen? Dat horen wij graag. U kunt eenvoudig contact met ons opnemen. Vraag vrijblijvend informatie of een offerte aan. Wij zijn telefonisch bereikbaar via: 31(0)77 308 15 20. Ook kunt u ervoor kiezen een afspraak met ons te maken. Wij hopen u spoedig te mogen ontmoeten om de mogelijkheden met u door te nemen.


 

Bezoekers van deze pagina vonden de volgende pagina's ook interessant:
Asbest golfplaten verwijderen | Industriële golfplaten | Sandwichpanelen dak

Vrijblijvende offerte aanvraag

 

Elegast biedt u

  • Alle disciplines (ook asbest) in één hand
  • Waterdicht tijdens uw werkzaamheden
  • Beperkte overlast voor uw bedrijf
  • Specialisme in industriële dakrenovaties
  • Strakke coördinatie en tijdsplanning
  • Één verantwoordelijke partij

Zoek op onze website:

Han v Heertum:
Carlo Vercoulen:
Christian Kurtz: