Nieuws en media
nl
nldebe
Renovatie en Onderhoud
van Industriële Daken en Gevels

Onderdaken voor zonnepanelen

Juiste onderdak voor zonnepanelen

Bedrijfsdaken die een respectabele leeftijd hebben bereikt zijn meestal aan vervanging toe. Eternit golfplaten en metalen sandwichpanelen zijn dragers die grote oppervlakten zonnepanelen met gemak aankunnen.  Dakwerker Elegast is leverancier op het gebied van totale dak renovatie van bedrijfsgebouwen, loodsen en magazijnen.  U bent verzekerd van een duurzaam resultaat. 

Asbestverwijdering voor een goed onderdak

Duitsland
Duitsland wordt wel de zonne-economie van de wereld genoemd en dat is niet voor niets. In Duitsland heeft een succesvol systeem van slimme subsidies ingezet.  Inmiddels hebben meer dan 300.000 huishoudens en bedrijven in Duitsland ’groene’ energiesystemen geïnstalleerd.Het resultaat mag er wezen:  ca 20 procent van alle energie in Duitsland wordt opgewekt uit groene bronnen.

België
Niet alleen onze oosterburen maar ook de Belgen hebben reeds vele zonnepanelen geplaatst.  Elegast kan ook voor u het juiste onderdak leveren en monteren.  Een prachtige win-winsituatie die Elegast Dak en Gevel u graag persoonlijk uitlegt.

Internationaal gecertificeerde asbestverwijderaar

Asbestsanering
Elegast Dak en Gevel is dé toonaangevende Nederlandse expert op het vakgebied van industriële asbestsanering. Daarbij zijn wij bevoegd om in zowel Vlaanderen als in Duitsland asbetshoudende golfplaten te verwijderen. Dus óók met het Duitse TRGS519-certificaat, welke voor geheel Duitsland de norm is. 

Han v Heertum:
Carlo Vercoulen:
Christian Kurtz: