Nieuws en media
nl
nldebe
Renovatie en Onderhoud
van Industriële Daken en Gevels

Daken renoveren? Kies voor deze totaaloplossing!

23-10-2018 15:43

De buitenkant van uw bedrijfspand is het visitekaartje van uw onderneming. Of het nu om een hellend dak, gevel of een golfplaten dak gaat, beschadigingen maken uw pand minder aantrekkelijk. Wanneer u het dak wilt renoveren, doet u er goed aan om voor een totaaloplossing te kiezen. Van de asbestverwijdering tot en met het leveren en plaatsen van het nieuwe dak, u geeft met een gerust hart alle werkzaamheden rondom het nieuwe dak uit handen aan Elegast dak en Gevel.  

Een milieuvriendelijke renovatie

Naast dat een nieuw dak voor een professionelere uitstraling zorgt, is het ook een milieuvriendelijke oplossing. Er wordt gewerkt aan een wettelijk verbod op het bezit van asbestdaken.  In Nederland wordt het verbod op het bezit van daken of golfplaten met asbest al in 2024 van kracht.  Door deze asbesthoudende daken op tijd te vervangen voor schone materialen draagt u uw steentje bij aan een beter milieu en de volksgezondheid.

Ontruimen is niet nodig

Beschikt u over een groot pand? Dan houdt het u misschien tegen om uw dak te renoveren, omdat u denkt dat uw pand voor een aantal dagen dicht moet. Geen zorgen! Wij kunnen de dakwerken “dagelijks waterdicht” aanbieden.  De golfplaten welke wij in de ochtend verwijderen, worden dezelfde dag vervangen voor een nieuwe dakbedekking van sandwich panelen of golfplaten.  Op deze wijze hoeft u uw niet hoeft te ontruimen. Oftewel, een snelle aanpak waarbij uw productie gewoon op volle snelheid door kan gaan.

Eenvoudig de levensduur van uw pand verlengen

Uw pand ziet er na een upgrade er weer frisser en aantrekkelijker uit. De waarde van het pand stijgt en de levensduur wordt aanzienlijk verlengd. Wat houdt u nog tegen?

Han v Heertum:
Carlo Vercoulen:
Christian Kurtz: