Nieuws en media
nl
nldebe
Renovatie en Onderhoud
van Industriële Daken en Gevels

Dakwerker

Dakwerker 

Op het internet zijn vele dakwerkers te vinden. Elegast Dak en Gevel onderscheidt zich door zijn specialisatie in het specialisme van bedrijven, loodsen en groot vastgoed.

Hierbij werken wij met de beste materialen als vezelcement golfplaten, metalen dakbedekkingen, EPDM en roofing. Ook voor afwijkende daken draaien wij onze hand niet om. Door ons maatwerk kunnen wij een duurzaam en betaalbaar dak voor ieder bedrijf maken. Het is zelfs mogelijk om geheel lichtdoorlatende daken te laten maken bij Elegast Dak en Gevel !

Maatwerk door Elegast

Wat voor een bedrijf of bedrijfshal u ook heeft, Elegast maakt voor u een duurzaam dak dat aan al uw wensen voldoet. Wij maken zowel maatwerk dakbedekking voor oudere bedrijven als nieuwbouwprojecten. Zo maken wij gebruik van duurzame vezelcement golfplaten en zelfs metalen dakbedekking. Al uw wensen kunnen wij in vervulling laten gaan. Zo zorgen wij voor de dakdoorvoer en rook- en gasuitlaten. Wij zorgen voor een goede isolatie en maken gebruik van brandwerende materialen. Het is zelfs mogelijk om een 'costum made' dakgoot en gevel te laten maken bij Elegast. Dient uw oude dak verwijderd te worden en heeft u te maken met asbest? Elegast is gespecialiseerd in gecertificeerde asbestsanering. 

Elegast, uw dakwerker 

Laat uw dak renoveren, vernieuwen of maken door Elegast. Elegast is de specialist op het gebied van dakbedekkingen voor bedrijven. Na een inventarisatie binnen uw bedrijf zullen de medewerkers van Elegast met u de mogelijkheden bekijken en een planning maken zodat u zich nergens zorgen over hoeft te maken.  Voor een deskundig en gespecialiseerd dakbedekkingsbedrijf dient u dus bij Elegast te zijn. Neem contact met ons op en wij kijken samen met u naar de mogelijkheden!

Han v Heertum:
Carlo Vercoulen:
Christian Kurtz: