Nieuws en publicaties
nl
nldebe
Renovatie en Nieuwbouw
van Industriële Daken en Gevels
Asbestsanering van bedrijfsdaken in Nederland gaat worden afgedwongen >>

Specialist voor renovatie industriële daken


Industriële golfplaten

Voor het laten plaatsen van industriële golfplaten op uw dak schakelt u Elegast Dak en Gevel in. Wij zijn namelijk al jaren specialist op het gebied van dakrenovatie en nieuwbouw, speciaal gericht op industriële complexen zoals magazijnen, opslagloodsen, werkplaatsen en bedrijfshallen. Wij zorgen altijd voor een flexibele totaaloplossing en een strakke planning om u optimaal van dienst te kunnen zijn.

Industriële golfplaten voor uw magazijn, werkplaatsen en opslagloodsen

Wij maken bij dakrenovatie of nieuwbouw daken vaak gebruik van de industriële golfplaten van Eternit. Dit zijn sterke vezelcement golfplaten die uitermate goed op hun plek zitten in daken van industriële complexen. Ze hebben dan ook verschillende voordelen. Zo zijn ze erg geschikt voor werkplaatsen waar een hogere luchtvochtigheid is, vormen ze een zeer economische dakbedekking en zijn ze in hoge mate resistent tegen agressieve stoffen.

Zo min mogelijk overlast

Bij het plaatsen van industriële golfplaten bij nieuwbouw of tijdens dakrenovatie, zorgt Elegast Dak en Gevel er altijd voor dat uw productieproces hiervan zo min mogelijk overlast ondervindt. Zo beginnen we tijdens de sloop al met plaatsen van de golfplaten waardoor we tijd en geld besparen. Als oplossing voor ‘s nacht plaatsen we waterdichte afscheidingen zodat uw loods, magazijn of werkplaats niet ontruimd hoeft te worden. Neem voor meer informatie contact met ons op door te bellen naar +31(0)77 308 15 20, of vraag gemakkelijk online en vrijblijvend een offerte aan.


 

Bezoekers van deze pagina vonden de volgende pagina's ook interessant:
Dakrenovatie Antwerpen | Renovatie industriële gebouwen | Kosten asbest verwijderen

Vrijblijvende offerte aanvraag

 

Elegast biedt u

  • Alle disciplines (ook asbest) in één hand
  • Waterdicht tijdens uw werkzaamheden
  • Beperkte overlast voor uw bedrijf
  • Specialisme in industriële dakrenovaties
  • Strakke coördinatie en tijdsplanning
  • Één verantwoordelijke partij

Zoek op onze website:

Han v Heertum:
Carlo Vercoulen:
Christian Kurtz: