Nieuws en publicaties
nl
nldebe
Renovatie en Nieuwbouw
van Industriële Daken en Gevels
Asbestsanering van bedrijfsdaken in Nederland gaat worden afgedwongen >>

Specialist voor renovatie industriële daken


Dakwerken industrie

Elegast Dak en Gevel is dé specialist in dakwerken in de industrie sector. Al vele jaren zijn wij werkzaam in het renoveren en plaatsen van daken en gevels voor industriële complexen zoals opslagloodsen, magazijnen, bedrijfshallen en werkplaatsen. Wij bieden altijd totaaloplossingen, we nemen graag uw gehele project onder handen. Op deze manier hoeft u voor het plaatsen van uw dak of het renoveren ervan maar één bedrijf in te schakelen: Elegast Dak en Gevel!

Elegast Dak en Gevel: specialist in de dakwerken industrie

Wij zijn dé specialist in dakwerken bij industrie, en u kunt bij ons terecht voor verschillende zaken op het gebied van daken. Zo kunt u bij ons terecht voor dakrenovatie; één van onze specialisaties. Wij weten alles over het renoveren van daken van industriële complexen en zorgen er hierbij altijd voor dat u en uw productieproces zo min mogelijk overlast ondervindt van de renovatie. Waar we op één dag 500 m2 dak weghalen, kunnen we dezelfde dag ook 500 m2 dak plaatsen.   U hoeft uw werkplaats of opslagloods ook niet of beperkt te ontruimen, wij zorgen namelijk voor een waterdichte afscheiding. Daarnaast leggen wij ook nieuwbouw daken, dakbedekking, golfplaten en metalen dakelementen.

Inspectie en onderhoud

Bij de dakwerken in de industrie hoort ook de inspectie en het onderhoud van deze daken. Wij komen graag uw daken inspecteren en brengen een gedegen rapport uit waardoor u kosten kunt besparen. Ook het onderhoud van uw dak is erg belangrijk en kunt u door ons laten verzorgen. Vraag hiervoor online een offerte aan of neem telefonisch contact met ons op door te bellen naar +31(0)77 308 15 20.

 

Bezoekers van deze pagina vonden de volgende pagina's ook interessant:
Herstelling industriële daken | Eternit golfplaten asbest | Dakbedekking bedrijfshal

Vrijblijvende offerte aanvraag

 

Elegast biedt u

  • Alle disciplines (ook asbest) in één hand
  • Waterdicht tijdens uw werkzaamheden
  • Beperkte overlast voor uw bedrijf
  • Specialisme in industriële dakrenovaties
  • Strakke coördinatie en tijdsplanning
  • Één verantwoordelijke partij

Zoek op onze website:

Han v Heertum:
Carlo Vercoulen:
Christian Kurtz: