Nieuws en publicaties
nl
nldebe
Renovatie en Nieuwbouw
van Industriële Daken en Gevels
Asbestsanering van bedrijfsdaken in Nederland gaat worden afgedwongen >>

Specialist voor renovatie industriële daken


Asbest golfplaten verwijderen

Laat asbest golfplaten direct en vakkundig verwijderen door de specialisten van Elegast Dak en Gevel. Voor het verwijderen van asbest daken moet rekening gehouden worden met wettelijke regels. Onze vakmensen voldoen aan alle eisen om deze werkzaamheden uit te voeren, en zorgen middels een efficiënte uitvoering voor een snelle dakrenovatie waarbij asbest golfplaten verwijderd worden.

Asbest golfplaten laten verwijderen volgens de wettelijke regels

Heeft u een asbest golfplaten dak, dan is het van belang dat u deze door een specialist laat verwijderen. Elegast Dak en Gevel is specialist op het gebied van daken van industriële complexen en heeft kennis genomen van alle wettelijke regels omtrent het verwijderen van asbest golfplaten. Daarnaast werken onze asbest verwijderaars tijdens het project ook altijd nauw samen met de monteurs van de nieuwe dakbedekking, zodat er snel en efficiënt gewerkt wordt en uw productieproces hier zo min mogelijk overlast van ondervindt.

Hoogwaardige golfplaten

Nadat u de asbest golfplaten door Elegast Dak en Gevel laat verwijderen, zorgen wij ervoor dat er hoogwaardige golfplaten van vezelcement geplaatst worden. Deze zijn van hoogwaardige kwaliteit en zijn speciaal gemaakt voor industriële complexen zoals opslagloodsen, werkplaatsen, magazijnen en bedrijfshallen. Wilt u weten wat we voor u kunnen betekenen? Dan kunt u gemakkelijk, vrijblijvend en online een offerte aanvragen of telefonisch contact met ons opnemen door te bellen naar +31(0)77 308 15 20.

 

Bezoekers van deze pagina vonden de volgende pagina's ook interessant:
Kosten asbest verwijderen | Dakrenovatie Antwerpen | Renovatie hellend dak

Vrijblijvende offerte aanvraag

 

Elegast biedt u

  • Alle disciplines (ook asbest) in één hand
  • Waterdicht tijdens uw werkzaamheden
  • Beperkte overlast voor uw bedrijf
  • Specialisme in industriële dakrenovaties
  • Strakke coördinatie en tijdsplanning
  • Één verantwoordelijke partij

Zoek op onze website:

Han v Heertum:
Carlo Vercoulen:
Christian Kurtz: